Primer pla de María Teresa Campos amb mascareta

Carmen Borrego no aixeca cap: ara és humiliada per María Teresa Campos

Un col·laborador de 'Sálvame' ha revelat l'anècdota que deixa retratada Maria Teresa Campos

Carmen Borrego fa diverses setmanes que no aixeca el cap dels conflictes que manté amb la seva neboda Alejandra i la seva germana Terelu. L'única familiar en qui podia confiar era la seva mare, María Teresa Campos, encara que després del que s'ha revelat aquest dimecres a 'Sálvame', també estarà molt decebuda. Un col·laborador, ni més ni menys que Kiko Hernández, l'ha pifiat parlant de María Teresa.

L'error, Kiko l'ha comès mentre confessava la situació actual de la seva amistat, precisament, amb María Teresa Campos. Segons Kiko, la veterana periodista hauria criticat que ell expliqués l'anècdota de l'avaria de la calefacció l'estiu passat. Però Kiko volia deixar malament Alejandra Rubio, que el va amenaçar de no tornar a entrar a casa de la seva àvia mai més.

María Teresa Campos, amb abric, sortint d'una clínica
María Teresa Campos ha tingut un gest molt lleig amb la seva filla Carmen Borrego | GTRES

Destapen la humiliació de Maria Teresa a Carmen Borrego

Kiko es va sincerar i va confessar que  Maria Teresa Campos està enfadada amb ell. «Mai solen veure Telecinco», explicava, «però ahir Terelu li va posar les imatges meves perquè està vivint amb ella. A María Teresa sempre la protegeixen perquè no vegi res dels programes on es parla d'ella, però ahir sí que ho van fer», afirmava Kiko aquest dimecres.

El matí de dimecres, María Teresa «estava enfadada a nivell vuit sobre deu, i a la tarda, nivell cinc. Encara no he parlat amb ella, però ho faré aviat, perquè hi he quedat per dinar», confessava Kiko a Jorge Javier. I per sorpresa, Hernández va donar les gràcies a María Teresa, «perquè m'està ajudant amb una cosa», davant la cara de sorpresa de Jorge Javier, l'únic que va saber de quin tema es tractava. La resta de col·laboradors es van quedar intrigats per conèixer el motiu d'aquest favor.

María Teresa Campos enfonsa del tot Carmen Borrego

Alhora, Jorge Javier va fer una reflexió en veu alta sobre la personalitat de María Teresa. «La Campos pot estar emprenyada amb tu perquè és a casa de Terelu. Perquè si no, ella es riuria de tot això», deia el català.

Carmen Borrego amb ulleres de sol i fumant-se un cigarret
Carmen Borrego fumant una cigarreta amb ulleres de sol | GTRES

Kiko confessava en directe que María Teresa «està en una etapa de la seva vida que m'ha vist en un programa de la nit, 'Mejor llama a Kiko'. Va veure com m'he posat un collaret així de gros i va dir... mira, això li va bé a Carmen Borrego per tapar la papada que li ha quedat al coll». , confessava el madrileny en directe. En aquest sentit, Kiko destacava el sentit de l'humor de María Teresa, que en veure'l, li va dir «ets un fill de la teva mare».

L'origen de l'enuig de María Teresa Campos amb Kiko Hernández

El col·laborador havia explicat hores abans què havia passat aquell dia d'estiu calorós i en plena pandèmia a casa de Maria Teresa Campos. Una anècdota desvelada per Kiko, que no ha fet res de gràcia a la matriarca de les Campos. 

«Feia una calor horrible, ens queien els regalims pel front». Aleshores, explicava Kiko, «em vaig adonar que hi havia l'aire calent. Vaig estar tres hores buscant la caldera pel jardí i vaig trucar a un tècnic per assegurar-me que es quedés solucionat», ha sentenciat el tertulià. «Mentre les seves filles eren a Màlaga a la platja, jo estava arreglant això. Perquè després diguin que no volen que vagi a casa de la teva àvia», ha dit el col·laborador.

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
Kiko Hernández se'n va anar de la llengua aquest dimecres a 'Sálvame' | Mediaset