Terelu Campos

La traïció que María Teresa Campos no perdonarà: Terelu es posiciona amb Edmundo

Segons Edmundo Arrocet, la seva relació amb Terelu Campos passa un bon moment

Nou i duríssim cop per a María Teresa Campos. Després que la matriarca del clan decidís trencar el seu silenci en una entrevista, la seva filla Terelu es mostrava més que molesta. Sobretot perquè ni la seva mare ni Gustavo, el seu home de confiança, van comptar amb ella.

Així, Terelu explotava a 'Viva la vida', increpant tant la seva germana Carmen com Teresa per haver-la deixat de banda. Per la seva banda, Edmundo Arrocet tampoc es quedava de braços plegats i responia a la seva ex amb una altra polèmica entrevista.

«Arruïnat jo? Amb el que tinc i guanyo mantinc les Campos i 30 famílies més», replicava molest l'humorista a 'Diez Minutos'. A més, Arrocet defensava la seva versió: «Em reafirmo, la meva ruptura no va ser per un missatge, hi va haver una conversa».

«Si tenen missatges, que els treguin d'una vegada!», els advertia. «No entenc l'entrevista que han fet. Hi ha d'haver alguna cosa al darrere, potser necessitaran diners», sostenia Edmundo.

La gran traïció que podria trencar el clan Campos en mil trossos

És més, el xilè no dubtava a donar-li el cop de gràcia a la seva ex, traient a la llum la bona relació que manté amb la seva filla: «Amb Terelu he parlat, em truca i ens enviem missatges». «Amb Terelu no tinc res. A la seva filla l'adoro i parlem de vegades», assegurava l'humorista.

Terelu Campos i Bigoti Arrocet
Terelu Campos i Bigote Arrocet | Catalunya Diari

Sens dubte, una gran traïció de les Campos a la seva mare, que s'emportarà un gran disgust. I és que durant el retrobament televisiu que van protagonitzar Alejandra Rubio i Edmundo, era més que palpable el gran afecte que es tenen.

«Jo només li vull dir que l'estimo molt, ja que m'ha parlat tant d'ella la seva àvia», comentava entre llàgrimes el còmic. «La seva àvia l'adora perquè sempre la visitava. No l'estimo com una neta, però l'estimo molt», revelava.

Per la seva banda, Alejandra assegurava no tenir cap problema amb qui fos el xicot de la seva àvia: «Jo amb ell no tinc cap problema».

«M'he volgut mantenir al marge en aquesta història. Hi ha coses que em fan mal perquè no les entenc, però no tinc cap problema amb ell. M'alegra veure'l i intentaré ser objectiva», explicava.

Encara que, Edmundo manté una postura una mica diferent amb Carmen Borrego. «No he creuat mai un missatge», informava.

Fotomuntatge de Carmen Borrego i Bigote Arrocet
Carmen Borrego carrega durament contra Bigote | GTRES/ LND

«La Borrego no ha vist mai missatges. Se'ls hauran reenviat... Carmen només fa les coses per guanyar-se els directors», carregava contra ella.

Mentrestant, la col·laboradora de 'Sálvame' ressenyava que ni ella ni la seva germana havien parlat malament de Bigote durant la relació. «Hi ha hagut coses que no ens han agradat, però no n'hem fet públiques», confessava.

Les filles de María Teresa Campos segueixen en guerra, i és que «Terelu no entén com la seva germana escolta aquestes ximpleries sobre ella i no s'aixeca i la defensa».

D'aquesta manera, totes dues començaven un estira-i-arronsa de retrets constant. «Ella se'n va anar de 'Sálvame' perquè no podia aguantar més el que patia Carmen. I no és que li demani que faci el mateix, però almenys espera que no hi participi quan l'apedreguin».

Una bona prova és que Borrego no dona la cara per la seva germana cada cop que Kiko Hernández l'ataca. No obstant això, recentment, Campos anava a l'enterrament de Begoña Sierra, gran amiga del tertulià. Cosa que no li semblava gens bé.

Terelu Campos a l'enterrament de Begoña Sierra
Terelu Campos a l'enterrament de Begoña Sierra | GTRES

«Quina falsedat i quin horror. Si veiéssiu el mal cos que se'm va quedar a mi. Jo era a la primera fila amb la família», lamentava.

«Què puc dir jo ara?», es preguntava Carmen alhora. «No entenc per què Terelu fa això ara quan sap que ho emprenyarà».

«És molt fàcil posar-me a enfrontar-me ara a Kiko per una cosa que jo no he fet ni he dit. Què si em fa mal el que diu? És clar que em fa mal, és la meva germana», es defensava.