Anabel Pantoja de cara

Anabel Pantoja, de festa boja i sense sostens per a curar les penes

Així ha fet front als rumors d'infidelitat del seu marit

Des que han sorgit rumors indicant que el seu marit, Omar Sánchez, li ha pogut ser deslleial, Anabel Pantoja està vivint uns dies especialment complicats. Però el que ha fet davant d'aquestes xerrameques és ignorar-los, almenys aparentment. Per això ha estat vista de festa, passant-s'ho d'allò més bé, i sent aquesta la seva manera de 'curar les penes'.

Anabel Pantoja decideix posar bona cara 'al mal temps'

Dimecres a la tarda va ser quan Anabel va conèixer que a 'Sálvame' havia arribat una informació espinosa sobre el seu marit. Una persona s'havia posat en contacte amb Kiko Hernández per dir-li que havia vist Omar amb una altra noia. Fins i tot li va enviar dos vídeos on es veia al canari parlant amb aquesta dona.

De la mateixa manera, li va explicar que tenia en el seu poder quatre vídeos més, pels quals demana diners, i suposadament es veuen als amants en actitud afectuosa. Segons sembla, en aquests «es besen, es toquen el cul i es toquen a tot arreu». És més, també va exposar que en un d'aquells es veuen tots dos anant-se'n al bany, on van passar 15 minuts.

De moment, les imatges que s'han emès a 'Sálvame' no demostren res. Només que Sánchez va estar parlant amb una noia en una discoteca, tot i que es va exposar que els fitxers sense visualitzar públicament són els polèmics.

La controvèrsia, com es podia imaginar, ja s'ha suscitat i el focus mediàtic ha estat posat immediatament sobre Anabel, perquè es vol saber com es troba després de la presumpta infidelitat. Però, la veritat és que o porta la pena per dins o fa cas omís als rumors, ja que només cal veure la manera com s'ho ha passat en les últimes hores.

Així és, perquè Anabel ha estat enxampada pels mitjans a Madrid, gaudint de la nit amb un grup d'amics, entre els quals hi havia la 'influencer' Susana Molina. Segons sembla, van sortir de festa i a passar-s'ho bé, ignorant la informació del programa en què treballa.

Igualment, la mateixa afectada ha compartit a les 'stories' del seu Instagram diversos moments de la vetllada. I en aquests se la veu feliç, ballant i lluint un 'top' sense sostenidor, amb escot de vertigen i que li permet mostrar el seu ventre.

story instagram
Anabel Pantoja s'ha divertit de valent | Catalunya Diari

Així doncs, sembla que s'ho ha passat d'allò més bé. Llavors, aquesta ha sigut la seva manera de respondre a les xerrameques: divertint-se a la capital amb la seva colla, amb la qual ha celebrat un aniversari.

Anabel Pantoja parla del que ha passat

Amb la seva actitud ha deixat clar que no fa cas de la suposada infidelitat, encara que també ho ha manifestat a través de la seva amiga Belén Esteban. Aquesta, que va poder parlar amb Anabel tot just revelar-se la informació, va aparèixer molt serena al plató.

Així, va exposar: «He parlat amb ella i m'he quedat molt tranquil·la, he de dir la veritat. Ella sap perfectament quin dia va ser perquè estaven en una zona de les Canàries on hi ha moltes discoteques. Ell va a una discoteca, que era al costat d'on eren amb uns amics, per saludar la propietària, que és amiga seva».

«Estava molt tranquil·la i més preocupada per mi, de com m'hi he posat. Ella és com jo, però està molt tranquil·la», va afegir la col·laboradora de 'Sálvame'.

Alhora va dir: «Si, com ha reflexionat Jorge Javier, això és per fer mal a Anabel i al 'Negro' és de ser dolentíssima persona. És més, jo crec que és així i estan dient això de cobrar pels altres vídeos perquè ens llencem un mes parlant de si la infidelitat pot ser».