Primer pla d'Antonio David Flores amb la mirada perduda

La nova casa d'Antonio David Flores: «la presó»

Antonio David Flores s'està esforçant molt per a convèncer el jutge que és innocent

Antonio David Flores ha posat molt d'interès a evitar que cap membre de la seva família parli amb la premsa, però ha arribat massa tard. Diversos mitjans s'han fet ressò d'una notícia filtrada des del seu entorn més directe: podria ingressar a la presó.

Rociío Carrasco l'ha denunciat per l'impagament de la pensió de David, el fill que tenen en comú, i li demana quatre anys de presó.

L'excol·laborador de Telecinco té molts problemes. De fet, insinuen que no fa un pas endavant perquè no vol cridar l'atenció de la justícia. Fa molt de temps que està casat amb Olga Moreno, que coneix a la perfecció els seus secrets més foscos.

Alguns periodistes asseguren que el matrimoni amaga moltes coses, ja que ha comès suposades irregularitats força perseguides.

Antonio David sortint dels jutjats
Antonio David fa més de dues dècades que lluita contra Rociíto | GTRES

Rociíto no descansarà fins que el seu exmarit, Antonio David, pagui pel mal que presumptament li va fer durant el procés de divorci. No té cap problema a reconèixer que el vol veure a la presó, perquè considera que és l'única manera de fer justícia. Per aquest motiu, ha contractat el millor advocat del mercat, Javier Vasallo, i ha elaborat una estratègia perfecta.

Jesús Manuel Ruiz, periodista i expert en crònica social, vol deixar de banda la possible separació d'Olga Moreno i Antonio David. Defensa que ningú no té proves per a demostrar la veritat, així que és més important tractar un altre tema: el futur legal de l'exguàrdia civil.

Antonio David Flores, al límit: «La possibilitat és real»

El malagueny està molt preocupat perquè no vol que cap mitjà descobreixi quina és la seva veritable situació sentimental amb Olga. Tot i això, Jesús Manuel creu que hauria d'estar més pendent del procés judicial iniciat per Rociíto.

«L'impagament de pensions a menors podria implicar pena de presó, encara que no sigui un cas penal», escriu a 'Esdiario'.

Els col·laboradors de 'Sálvame' manegen la mateixa informació que Jesús Manuel Ruiz, i tenen una opinió força semblant. «Podria anar a la presó», comenten els més crítics per a intentar sembrar el caos i que el protagonista trenqui el silenci. Tot i això, Antonio David Flores té molta experiència al món del cor i no caurà als paranys dels seus antics companys de feina.

Antonio David sortint dels jutjats
Antonio David haurà d'acudir als jutjats per un assumpte important | GTRES

Kiko Hernández, tertulià de 'Sálvame', està convençut que el pare de Rocío Flores només parlarà a canvi de diners. Tant se val el que diguin sobre ell, ja que és conscient que el jutge revisa els programes de televisió i prefereix quedar com una víctima del mitjà.

No obstant això, la situació legal de l'exguàrdia civil cada cop és més delicada, i no seria la primera vegada que algú entra a la presó per una cosa així.

Ernesto Neyra, ex de Carmina Ordóñez, va ingressar a la presó per no pagar la pensió dels fills que té amb Lely Céspedes. «La possibilitat és real, ja que així ho recull el Codi Civil als capítols dedicats a la família», apunta el periodista.

Antonio David demana ajuda: «La decisió la té el jutge»

Jesús Manuel Ruiz té grans coneixements del món jurídic, per això la seva opinió sobre aquest tema té tanta repercussió.

Segons informa, l'advocat de Rocío Carrasco demana una condemna de quatre anys de presó per a Antonio David Flores. «El fiscal demana dos anys, però la decisió final la té el jutge», escriu al diari digital 'Esdiario'.

Seguint les dades aportades pel periodista, l'exmarit de Rociíto intentarà demostrar que no va poder fer front al pagament de la pensió. Aquesta estratègia té poques possibilitats de triomfar, ja que la feina del demandat és pública.

Durant el temps que no va pagar la pensió del seu fill, David Flores, treballava en diversos programes de televisió.

Antonio David Flores i Olga Moreno durant el casament de José Ortega Cano i Ana María Aldón
Olga Moreno no vol parlar amb la premsa | GTRES

Per la seva banda, Olga Moreno podria estar molt preocupada pel futur legal que li espera al pare de la seva filla, Lola, per això va amb tant de compte. És probable que estigui endarrerint el divorci per no remoure temes que podrien empitjorar una situació judicial que ja és prou difícil.

No obstant això, podrà respirar tranquil·la durant un temps, perquè des que es va començar a sentir la paraula presó, el tema de la ruptura ha passat a un segon pla.