Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Carrasco mirant cap a un costat

Nou cop per a Rocío Carrasco: ha d'entregar el diari de la seva mare

Gloria Camila ha guanyat la demanda que havia interposat contra la seva germana

Gloria Camila està d'enhorabona després d'haver guanyat la demanda que havia interposat contra la seva germana Rocío Carrasco, tal com informa 'Diez Minutos'. I és que pel que sembla, ja hi ha data perquè la dona de Fidel Albiac entregui els documents i escrits de la seva mare al jutjat, tal com va sol·licitar Gloria.

La filla de 'la Més Gran' assegurava tenir uns manuscrits amb què pretenia treure a lluir els draps bruts dels Mohedano. Però què passarà ara amb la docu-sèrie? Segons les últimes informacions, els enregistraments ja haurien començat i Carrasco s'hauria desplaçat fins a Chipiona per a un primer contacte.

Per sort, Rocío Jurado compta amb el suport de l'alcalde de la localitat, que li ha donat via lliure per procedir al seu gust. Cosa que ha suposat un cop dur per a la resta del clan, que veuen la seva opinió apartada a un segon pla.

Story d'Instagram
'Stories' d'Instagram de Rosario Mohedano amb Rocío Carrasco i la seva filla | Catalunya Digital

Rociíto fins i tot hauria arribat a negociar amb Luis Mario Aparcero un conveni per poder obrir al públic el Museu de Rocío Jurado. I en un primer moment, la justícia també semblava afavorir Carrasco en l'aspecte de la documentació.

Rocío Jurado en una foto d'arxiu de l'11 de juliol de 2005 durant un sopar al Palau Reial de Madrid
Els manuscrits de Rocío Jurado enfronten les filles | GTRES

Sobretot, perquè la titular del Jutjat número 5 d'Alcobendas destacava que «a la missiva legal, no s'indiquen els documents que requereixen. A més, els manuscrits han estat utilitzats en exclusiva per la titular d'aquests, és a dir, la primogènita de la cantant. Aquesta afirmació està recolzada pel testament, el qual declara Rociíto com a hereva universal».

La batalla legal entre Gloria Camila i Rocío Carrasco pels manuscrits de la seva mare continua endavant

D'aquesta manera, Rocío estaria en tot el seu dret, com a hereva i primogènita de Rocío Jurado, per poder emprar aquests manuscrits al seu gust. I encara que la dona de Fidel Albiac s'hauria d'haver vist les cares amb la seva germana al Jutjat fa setmanes, «l'oposició de la defensa de Carrasco provocava la suspensió de l'acte».

Glòria Camila Ortega
Gloria Camila Ortega segueix endavant amb el procés legal contra la germana | GTRES

Encara que Gloria segueix decidida a plantar-li cara a la seva germana, la família li dona suport de manera directa. «Ella el que vol protegir és que si la seva mare té alguna cosa escrita i íntima, doncs abans que surti a la llum, com a filla, té dret a supervisar el que pugui sortir perquè aquestes coses són privades», explicava Rosa Benito a 'Ya es mediodía'.

A més, l'ex d'Amador Mohedano ressenyava que «una cosa és que tu siguis hereva dels béns i una altra cosa és que tu vulguis protegir el que la teva mare ha escrit en un moment donat».

De moment, i segons informa 'Diez Minutos', la jutgessa ha decidit continuar amb les diligències. Així que, les dues parts han estat citades avui 29 d'octubre, als jutjats d'Alcobendas, per al lliurament dels documents.

José Fernando Ortega i Gloria Camila Ortega a la fira taurina de Sant Sebastià dels Reis el 26 d'agost del 2017
S'ha especulat que Gloria Camila i José Fernando podrien buscar un acostament amb la germana | Gtres

Un gran problema per a Carrasco, ja que el contingut central d''En el nombre de Rocío' es basa en aquests manuscrits, segons confirmava ella mateixa. Per això, en aquest cas, haurà de recórrer a altres estratagemes per desmuntar la seva família.

Però el que està clar és que Gloria ha complert la promesa que va fer: no deixar que ningú ni res fes mal al seu pare. I és que Ortega Cano està molt delicat de salut i per això la seva filla no pensa permetre que el testimoni de Rociíto pugui afectar-lo de cap manera.

La dona de Fidel Albiac té al punt de mira el vidu de la seva mare, a qui no perdona el suport que li ha brindat a Antonio David aquests anys. D'altra banda, encara que s'ha estat especulant que es podria donar un acostament entre Carrasco i els seus germans, els quals s'haurien replantejat la veritat després de sentir-ne la versió.

Després d'anys distanciats, no sembla que hi hagi manera d'apropar postures, a no ser que una de les dues parts estigui disposada a cedir. Però en aquest cas, aquesta possibilitat hi és cada cop més lluny.