Primer pla de Marta Riesco somrient

Marta Riesco s'afarta d'Antonio David Flores pel seu últim gest

Un company de Marta hauria expressat com se sent la periodista davant del silenci de l'excol·laborador de 'Sálvame'

Si hi ha una periodista que els últims dies ha estat enmig de tota la polèmica ha sigut Marta Riesco. La reportera de 'El programa de Ana Rosa' s'ha situat a l'ull de l'huracà després dels últims rumors, en què se'l relaciona sentimentalment amb Antonio David Flores.

En haver-se fet pública la suposada ruptura entre l'exguàrdia civil i Olga Moreno, un núvol de rumors girava al voltant de tots dos. I és que ningú s'esperava una separació tan sobtada, i per això, ningú aconsegueix entendre molt bé el perquè.

En un primer moment tot apuntava que havia estat la dissenyadora qui havia posat punt final a la seva relació. Però, els rumors sobre infidelitat per part d'Antonio David i l'emissió de la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', haurien posat en perill el matrimoni.

No obstant això, uns dies després, va començar a sonar amb força el nom de Marta Riesco. Segons sembla, l'amiga de Rocío Flores hauria estat qui hauria robat el cor de l'excol·laborador de 'Sálvame', motiu pel qual hauria decidit divorciar-se.

Marta Riesco i Antonio David Flores

Però encara que tot són rumors i cap dels protagonistes de la història s'ha volgut pronunciar respecte al que ha passat, per part seva, Marta Riesco ha seguit informant sobre aquest i altres temes en alguns dels programes de Telecinco, fent cas omís a la polèmica.

Un gir de 180 graus a la història de Marta i Antonio David

La incògnita del suposat romanç entre Marta Riesco i Antonio David Flores hauria fet un gir rotund quan un dels companys de 'Mediaset' decideix parlar-ne. Aquesta font ha admès que la periodista «se sent enganyada per aquest home, esperava que afrontés d'una altra manera la situació».

«Ella es va independitzar dels seus pares perquè esperava que Antonio fes un pas endavant en l'amistat tan especial que els uneix. Ara ja es parla que podrien aparèixer dues dones més que haurien estat també amigues entranyables de Flores», va continuar.

Per posar fi a la seva declaració, el company de Marta llançava un dard enverinat a l'excol·laborador. «No m'estranya que Olga Moreno estigui farta del seu marit, ja ha aguantat massa. És una patidora a casa, ha passat molt amb tants rumors d'infidelitats», va sentenciar.

Segons les paraules d'aquesta font propera a Riesco, tot apunta que Antonio David hauria promès Marta absoluta exclusivitat amorosa. I és que suposadament quan posés fi a la seva relació amb Olga, faria oficial el seu idil·li amb la de 'El programa de Ana Rosa'.

Marta Riesco i Antonio David en una festa

Tot i això, l'hermetisme per part d'Antonio David continua estant més present que mai, és més, ha decidit no pronunciar-se sobre la presumpta ruptura matrimonial. Cosa que la reportera, per la seva banda, s'ho ha pres com una «humiliació» cap a la seva persona. Llavors, estarà ara trontollant per aquest motiu la seva bonica amistat amb la filla del protagonista, Rocío Flores?

Per part seva, Olga Moreno sí que es va pronunciar quan els periodistes preguntaven sobre si coneixia la suposada relació d'Antonio David amb Marta. La dissenyadora anava com cada dia a la seva botiga de roba a Màlaga, 'Olé y amén', on l'esperava un núvol de reporters a la recerca de la seva declaració.

Un company de 'Sálvame' va fer una pregunta que va aconseguir posar nerviosa la guanyadora de 'Supervivientes 2021'. «Hi podria haver una tercera persona, concretament una companya de 'Mediaset', podria haver estat el motiu principal de la ruptura?».

Tot i que en tot moment Olga va intentar guardar silenci, davant d'aquesta qüestió no va poder evitar dirigir una mirada seriosa i contundent a qui preguntava i aclarint-ho: «Ni tan sols cal desmentir-ho».