La Reina Letícia llueix impressionant als 49 anys

La nova cara de la reina Letícia després d'un retoc estètic

L'última aparició pública de la consort ens fa creure que potser es podria haver sotmès a una rinoplàstia

La reina Letícia no deixa de sorprendre'ns. Sigui pels seus 'looks' fent gala del seu gust per la moda, o pel seu maquillatge, la consort s'ha convertit en tota una icona d'estil a cada esdeveniment on assisteix.

En aquesta darrera ocasió, la dona de Felip VI es deixava veure de nou públicament després del seu últim viatge a Oviedo amb motiu dels Premis Princesa d'Astúries.

Amb el seu marit, Letícia va anar dimarts passat al lliurament dels Premis Cerecedo de l'Associació de Periodistes Europeus. Un esdeveniment molt emotiu per a la mare d'Elionor, ja que té l'oportunitat de retrobar-se amb els que van ser els seus companys de professió.

Com passa cada any, el focus d'atenció estava posat a la nora de la reina Sofia, ja que en aquest esdeveniment sol trencar amb la tendència a l'estilisme tradicional.

La reina Letizia als Premis Cerecedo

Adeu mascareta, hola nova cara

Però lluny de cridar l'atenció pel seu 'outfit', hi ha una cosa que va destacar per sobre de qualsevol peça de roba: el maquillatge. Durant el darrer any, hem pogut veure la cara de Letícia en comptades ocasions, ja que l'obligatorietat de la màscara ho impedia.

Però ara que les restriccions s'han alleujat, la consort va aprofitar per treure-se-la durant el sopar. Per sorpresa de tots els presents, la seva cara lluïa una mica diferent de la qual estàvem acostumats.

La cara de la consort hauria canviat notablement, però aquest canvi no tindria res a veure amb un 'truc' de 'make up' o alguna cosa semblant. I és que tot apunta que la mare de la princesa s'hauria fet un retoc estètic amb què hauria aconseguit modelar la cara amb excel·lent resultat.

Durant el sopar dels Premis Cerecedo, vam poder apreciar que la reina hauria apostat per marcar-ne encara més les seves faccions. Per això, la zona dels pòmuls, l'envà nasal i les temples de Letícia lluïen amb pólvores bronzejadores.

Una elecció ideal per presumir de bru, ara que la nostra pell torna a estar més pàl·lida per l'arribada de l'hivern. No obstant això, si ens fixem al nas, podem notar que sembla estar més afinat i perfilat que de costum. Un fet que és difícil aconseguir amb un maquillatge estudiat, si no que requereix la intervenció d'un professional en el camp de la rinoplàstia.

D'altra banda, tampoc podem descartar que simplement es tracti d'una bona combinació d'il·luminador i bronzejador. Davant d'això, haurà tornat a recórrer al bisturí, o prefereix apostar per un bon maquillador?

La reina Letizia als Premis Cerecedo

El que sí que sabem és que aquest efecte de rostre perfectament perfilat no podria haver resultat del tot beneficiós per a la reina Letícia. Sí, perquè en comptes de crear una imatge cuidada, ha sembrat el dubte sobre si haurà tornat a passar pel quiròfan.

Llavors, la polèmica està servida. Encara que no sapiguem del cert si es tracta de maquillatge o va més enllà, el temps aconseguirà donar-nos la resposta. Alhora, no seria estrany que la consort hagués decidit operar-se, ja que no és la primera vegada que recorre a aquest mètode per veure's millor.

La primera vegada que Letícia va anar al quiròfan va ser precisament per fer-se una rinoplàstia. Gràcies a aquesta operació, l'esposa del rei va poder dir adeu al seu característic nas prominent i aguilenc.

Però els seus retocs no hi han quedat, sinó que també s'ha especulat que s'hauria realitzat una mentoplàstia, és a dir un alçament de bust, una 'bichectomia', i com no, injeccions d'àcid hialurònic. Aquestes darreres són molt més naturals que totes les anteriors, ja que no necessiten cap procediment operatori.

I tot i això, aconsegueixen que la persona tingui un aspecte a la pell molt més rejovenit. Serà aquest el secret de la consort per lluir ideal encara que passin els anys?