Andrea Janeiro, pillada mientras camina por la calle

Andrea Janeiro, preocupada: «El seu món i la seva vida s'esfondren»

Andrea Janeiro, angoixada després de veure Belén Esteban plorant en rebre una mala notícia

Dimecres, 27 d'octubre, Andrea Janeiro va viure una de les tardes més complicades. 'Sálvame' trencava amb l'escaleta del programa davant d'una nova informació que omplia d'angoixa la seva mare, Belén Esteban.

 

El secretisme era màxim i els col·laboradors estaven molt regirats. Els seus mòbils van ser confiscats i la col·laboradora va haver d'abandonar la cadira per prendre l'aire. Es tractava d'una notícia que afectava algú molt proper a Esteban.

Totalment descol·locada, no va poder contenir l'emoció i va ser incapaç de controlar les llàgrimes. «Podria pensar en qualsevol persona menys en els protagonistes», deia molt afectada.

Andrea Janeiro, molt atenta durant la tarda més complicada de la seva mare

Ahir, a les 16:30 hores, la redacció de 'Sálvame' rebia una informació molt delicada que afectava un dels col·laboradors. Kiko Hernández tenia un testimoni que obligava a canviar l'escaleta del programa i deixava Belén Esteban desolada.

Si fa uns dies Andrea es preocupava per l'estat de salut de la seva mare, veure-la ara trencada augmentava la desesperació.

La de Paracuellos va ser de les primeres a saber de què es tractava i la seva reacció va sorprendre tothom. «Em fa moltíssima pena, m'he quedat bloquejada, mai em pensava que passaria», deia sense amagar la seva emoció. «Només tinc al cap una persona que m'estimo amb bogeria», afegia.

Andrea Janeiro mira a càmera en una imatge presa davant de casa seva
Andrea Janeiro, mirant a càmera | GTRES
 

Visiblement emocionada, Belén demanava que, si us plau, deixessin de fer servir el mòbil, però la seva petició no va ser acceptada. L'angoixa es va allargar fins a les 20.00, quan finalment van deixar que es posés en contacte amb la protagonista de la notícia.

«El seu món, la seva vida s'esfondra»

Jorge Javier era conscient de com afectaria la notícia a Belén. Va advertir que, encara que no la tocava directament, voldria anar-se'n a casa. Quan la col·laboradora va escoltar la informació a la sala VIP, la seva cara s'anava descomponent.

Més tard, a plató, l'empresària no va poder contenir les llàgrimes i va esclatar. Es va fer silenci entre els col·laboradors mentre ella s'esfondrava. «No s'ho mereix, em fa molta pena», deia amb la veu trencada.

«Sabem com és aquesta persona i no sap res, m'ha fet molta pena, ho passarà malament», afegia. «El seu món, la seva vida s'esfondra», opinava conscient de què significava donar a conèixer el contingut de la notícia.

Belén demanava a direcció que, abans de donar la informació, deixessin trucar per telèfon a la protagonista per posar-la al corrent. «Si us plau, Alberto, t'ho demano», suplicava. «He plorat i ploraré quan posem els vídeos perquè hi haurà molt escàndol», remarcava.

Primer plànol de la col·laboradora plorant
Belén Esteban trencada al plató de 'Sálvame' | Mediaset

«No ho superarà, em fa molta pena perquè no s'ho mereix, perquè ha donat tot, estic fatal», deia entre llàgrimes.

Kiko Matamoros va ser dels primers a intentar consolar la seva companya en veure-la totalment trencada. «En qualsevol cas, és més trist l'engany que la veritat», començava dient. «Si algú ha d'obrir els ulls, millor que els obri més aviat que tard», sentenciava.

Davant les seves paraules, la col·laboradora va acabar donant la raó a Matamoros mentre intentava agafar aire i recompondre's.

Belén Esteban, molt més tranquil·la després de parlar per telèfon

A les acaballes del programa, 'Sálvame' va donar a conèixer la presumpta infidelitat d'Omar Sánchez a Anabel Pantoja. Uns vídeos que arribaven a plató i un testimoni era la prova: el recent marit de Pantoja li havia estat deslleial.

Belén Esteban al casament d'Anabel Pantoja
Belén Esteban amb el vestit que va lluir al casament d'Anabel Pantoja | GTRES

Belén va poder parlar amb la cosina de Kiko Rivera i va reconèixer haver-se quedat molt més tranquil·la després de la trucada. La reacció d'Anabel va aconseguir recompondre la col·laboradora, que es va reincorporar al plató més calmada.