Anabel Pantoja i Omar Gómez durant el seu casament

Primeres paraules d'Anabel Pantoja després de la suposada infidelitat d'Omar Sánchez

'Sálvame' destapa una possible infidelitat d'Omar a Anabel

'Sálvame' i els seus girs de guió. Es tanca un tema i, com per art de màgia, n'apareix un altre. És un cercle viciós sense fi i dimecres passat se'n va donar bona mostra. Kiko Hernández va avançar una notícia sorprenent sobre els recentment casats Anabel Pantoja i Omar Sánchez, 'El Negro'. Dies després del casament, la parella podria estar passant per un moment crític.

Jorge Javier Vázquez no va voler faltar a la cita amb la polèmica, ja que va arribar a insinuar que la problemàtica tindria el seu origen en una possible infidelitat del canari amb la col·laboradora de 'Sálvame'. Segons la informació que va revelar el programa, es podria tractar d'una noia que va conèixer en una discoteca, que, segons alguns testimonis, hauria estat al lavabo de l'establiment amb una noia, succés del qual un testimoni afirma teni tenir vídeos.

Primer pla d'Anabel Pantoja emocionada al seu casament
Anabel, al punt de mira per una presumpta infidelitat per part del seu marit | GTRES

Anabel confia en la seva parella

Tot i que la reacció d'Anabel després de la notícia va ser tranquil·la, no va trigar gaire a donar les primeres declaracions. Belén Esteban, amiga seva, li va trucar plorant i molt preocupada per saber com estava l'afectada. La seva resposta va ser simple i contundent: «No estic preocupada, en absolut», va dir. La neboda d'Isabel Pantoja va deixar clara la seva confiança en la seva parella, i va afegir que aquella mateixa nit va sortir amb el seu grup d'amics per Madrid per celebrar l'aniversari d'un d'ells.

Anabel ha deixat veure per les xarxes socials la seva nul·la preocupació sobre les insinuacions sobre el seu marit. Va estar de festa i totalment despreocupada. Serà real la tranquil·litat que mostra a les seves xarxes socials, o serà un escut perquè no li facin més mal?

La versió d'Anabel i la possibilitat que el rumor sigui real... qui és la noia?

Anabel Pantoja va parlar tranquil·lament amb Belén Esteban sobre les fotos filtrades. «Estic molt tranquil·la», li va comentar, i va explicar que les imatges són d'una nit en què Omar saludava una amiga a la discoteca. Omar també va donar la seva versió a Belén, i li va donar la mateixa versió que la seva dona. La sempre defensora d'Anabel, Esteban, va sentenciar que «si algú vol fer-los mal em sembla una dolentíssima persona».

Tot plegat és una incògnita. La identitat de la noia amb qui Omar se n'hauria anat al lavabo no ha estat revelada de moment. No hi ha ni nom, ni cognom. Però s'apunta que podria ser de l'univers Telecinco. I quan un entra en aquesta espiral... se sap com entra, però no com se'n surt. Per això no es descarta que 'Sálvame' vagi més enllà en la intenció de desemmascarar aquesta història i acabi revelant la identitat de l''affaire' d'Omar Sánchez.