Fotomuntatge de Rocío Carrasco i David Flores

Un germà per a David Flores: el possible embaràs de Rocío Carrasco

Rociíto ja va mostrar públicament el seu interès de tornar a convertir-se en mare per tercera vegada

Rocío Carrasco va tornar a donar una informació totalment inesperada. Però, aquesta vegada no tenia res a veure amb Antonio David Flores ni amb els seus familiars. I és que, després d'haver causat un gran enrenou mediàtic per l'emissió de la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', la filla de Rocío Jurado ha fet un pas més.

Va ser el juliol passat quan Rocío Carrasco es convertia en protagonista per anunciar una boníssima notícia al plató de 'Sálvame'. De fet, ella mateixa la descrivia com a complir «un dels seus desitjos més grans». Però, a què es referia amb aquestes boniques paraules?

Doncs les seves breus declaracions van fer que saltessin les alarmes de tot Telecinco. I no és per a menys, ja que cada vegada que Rocío decideix parlar és per donar informacions completament reveladores.

Des de 'Sálvame' no van voler donar cap dada o pista que pogués generar rumors potser equivocats, però l'expectació davant la notícia era òbvia, i la seva intervenció al programa estava sent tan esperada com l'aigua de maig.

Rocío Carrasco vol tornar a ser mare
Rocío Carrasco té paper fix a 'Sálvame' | GTRES

La primera a fer les seves apostes sobre la participació de Carrasco a l'espai de les tardes de Telecinco va ser María Patiño. En concret, al seu programa 'Socialité', la presentadora va intentar unir les peces del puzle.

«Estem tots especulant a veure què pot ser. Bé, jo tinc quatre opcions: està embarassada i ho anuncia dilluns, que era un desig. O ha trobat noves proves per reobrir el cas, que és un altre dels seus desitjos», explicava.

«També pot ser que ja hi ha data d'obertura del museu de la seva mare, que era un altre dels seus desitjos. Fins i tot que torna a la televisió com a defensora de l'audiència», prosseguia la presentadora.

Quan Rocío Carrasco va saber totes les opcions que estudiaven alguns dels seus companys, no va poder evitar mostrar la seva incredulitat. Tot i això, va preferir no treure expectació a l'hora d'arribar i va tractar el tema de la maternitat amb tota la naturalitat possible: «Bé, sí, és una de les coses que volia fer».

No obstant això, els espectadors de 'Sálvame' no van tenir més remei que esperar uns dies més fins a saber quin era el desig que la filla de Rocío Jurado havia complert. «Caldrà esperar dilluns, puc dir poc més del que ja s'ha dit», afegia.

El goig dels espectadors en un pou

Finalment, aquell dilluns va arribar. Però per a sorpresa de tots, el seu anunci no tenia res a veure amb un embaràs ni res semblant, sinó que es convertia en la defensa de l'audiència de 'Sálvame', un paper que durant diverses setmanes ha exercit a la perfecció.

D'altra banda, la veritat és que ja fa diversos dies que no veiem la mare de Rocío Flores exercint com a defensora a les tardes de Telecinco. Per què serà? Estarà a punt d'emetre's la seva segona docu-sèrie 'En el nombre de Rocío'? Estarà immersa de nou en alguna batalla judicial amb qui fos el seu marit en el passat?

David Flores podria haver estat utilitzat pel seu pare
David Flores és un dels protagonistes del conflicte entre Rocío i Antonio David | Instagram

Dimecres passat, la revista 'Lecturas' es feia ressò d'una devastadora notícia. Suposadament, l'excol·laborador de 'Sálvame' hauria seguit una estratègia per deslliurar-se de la condemna, utilitzant els seus fills com a peces clau.

Tot això perquè Rocío Carrasco li va interposar una demanda per insolvència punible i alçament de béns, delictes molt greus que podrien haver portat el tertulià a la presó. Per si no n'hi hagués prou, Antonio David també va denunciar Rociíto per no passar-li la pensió del seu fill David Flores.

David Flores Carrasco a Màlaga el 15 de febrer del 2020
David Flores està sent motiu de disputa | Gtres

El lletrat de Carrasco demanava 80.000 euros per l'impagament de la pensió dels dos fills, una multa de 15 euros al dia durant 20 mesos i la pena de 4 anys de presó.

Mentrestant, el malagueny li hauria demanat al fill petit que demanés un 'favor' al tribunal. Aquest es tractaria de reclamar a la seva mare que li pagui directament per ser a qui correspon la pensió. Una petició que el jutge ja ha desestimat i que posa Antonio David contra les cordes davant de la justícia.