Fotomuntatge d'un primer pla del futbolista Cristiano Ronaldo i la seva parella Georgina Rodríguez

Cristiano Ronaldo i Georgina seran pares, però no d'un nen

L'exjugador del Reial Madrid ha anunciat una sorprenent notícia sobre la seva pròxima paternitat

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez han anunciat aquest dijous, i de manera inesperada, que tornaran a ser pares d'aquí a uns mesos. Es tracta d'una notícia que sortia a la llum ahir mateix a tots els mitjans i que ells mateixos han confirmat a les seves xarxes.

I és que tots dos han pujat una foto de l'ecografia, provocant l'emoció dels milions de fans. Però, l'inesperat de l'anunci ha sigut que la parella ha revelat que estan esperant bessons. Així, amb l'arribada dels nous fills, la família de Cristiano augmenta significativament, fet potser inesperat per al jugador del Manchester i la seva parella.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez seran pares de bessons

«Encantats d'anunciar que estem esperant bessons», així s'expressava Cristiano sobre l'embaràs de la seva parella al compte d'Instagram.

«Els nostres cors estan plens d'amor. No podem esperar a conèixer-vos», deia aquest missatge. Una bona notícia davant la qual estan «beneïts» i que Georgina ha compartit alhora que el futbolista al seu perfil d'Instagram.

Cristiano és pare de Cristiano Jr, Eva, Mateo i Alana Martina. Els primers tres fills van arribar gràcies a la gestació subrogada i el quart va ser la primera filla amb Georgina.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez esperen bessons | Gtres

Amb els seus dos nous fills, a Cristiano li faltaria només un fill per complir el seu desig més gran: ser pare de set fills. Aquests seran el cinquè i sisè nadó a la família després de Cristiano Jr en 2010, els bessons Mateo i Eva, que van néixer el 2017, el mateix any que Alana Martina.

Georgina està embarassada de dotze setmanes

El jugador portuguès viu una relació ideal amb Georgina des de fa una mica més de quatre anys i junts han creat una família feliç, malgrat haver canviat de país diverses vegades en els darrers anys.

Llavors, serà a la primavera del 2022 quan la parella tindrà als seus nous bessons, dels quals per ara se'n desconeix el sexe. El que sí que han confirmat alguns mitjans com la revista 'Hola!', és que Georgina ja està embarassada de dotze setmanes.

Coses del destí, Ivana, la germana gran de la 'influencer' espanyola, també està embarassada de diverses setmanes. Una novetat a la família de Georgina que va ser confirmada fa uns dies.

Cristiano i Georgina es van conèixer a l'estiu de 2016

Cap a l'estiu del 2016, Cristiano Ronaldo va conèixer Georgina Rodríguez. En aquell moment, ella era dependenta a la botiga que la firma Gucci té al carrer Serrano de Madrid. Aleshores, el futbolista ja feia set anys que era a la plantilla del Reial Madrid.

Cristiano Ronaldo i Georgina als MTV EMA a Sevilla el 2019
Cristiano i Georgina es van conèixer el 2016 quan la noia treballava de dependenta a Madrid | GTRES

Els que coneixen la seva història afirmen que la fletxa va ser immediata i van començar una relació secreta lluny del focus de la premsa. Un temps després, Georgina se'n va anar a viure a casa de Cristiano. Amb el pas dels anys, tots dos han format una família que està desitjosa de conèixer els seus dos nous membres.

Georgina Rodríguez, de professió 'influencer'

En el terreny professional, la parella de Cristiano Ronaldo és una de les dones espanyoles amb més seguidors a les xarxes socials. I és que suma a Instagram 27,5 milions de seguidors. A més, Georgina posseeix la seva pròpia marca de moda i és convidada a grans esdeveniments 'top' per tot el món.

A més a més, falta molt poc temps perquè vegi la llum un dels projectes que més espera. Es tracta de 'Yo soy Georgina', una sèrie-documental de Netflix sobre la seva vida.