Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

El 15 de novembre, el dia en què Jorge Javier perdrà el que més volia

Jorge Javier es quedarà sense poder aconseguir una cosa molt important per a ell

Jorge Javier és, sens dubte, un dels presentadors estrella de Telecinco. Per això està al capdavant de 'Sálvame', 'Sálvame Deluxe' i dels diferents 'realities' que van emetent-se a la cadena. En aquest cas, ara està com a 'líder' de 'Secret Story'.

Tot i això, sembla que va perdent una mica de 'foll' i mostra d'això és que el programa de les tardes ja no compta amb les audiències d'antany. Per aquesta situació, el pròxim 15 de novembre s'introduiran canvis a la cadena.

I amb aquests el català perdrà el que més volia, que era recuperar el 'share' que abans aconseguia a la franja de 20:00 a 21:00. Sí, ho perdrà perquè aquest objectiu ara se li ha atorgat a una altra periodista: Sonsoles Ónega.

Jorge Javier no podrà complir la fita que perseguia

Jorge ha fet el que ha estat a la seva mà per poder remuntar l'audiència a l'esmentada hora, però no ho ha aconseguit, així com tampoc els diferents canvis que s'han provat. Ens estem referint, per exemple, a emetre concursos com a 'El precio justo' o 'Alta Tensión'.

I és que 'Pasapalabra', que s'emet en aquest horari a Antena 3, té molta estirada gràcies a, entre altres coses, la bona feina de Roberto Leal.

Malgrat tot, Vázquez tenia com a objectiu tornar a enganxar els espectadors, però no ho podrà complir. El motiu és que 'Mediaset' el pròxim dia 15 de novembre estrenarà en aquesta franja un nou format presentat per Sonsoles Ónega.

Sonsoles Ónega somrient amb els braços creuats
Sonsoles Ónega substituirà Jorge Javier i 'Sálvame' a última hora de la tarda | Mediaset

Sonsoles Ónega substitueix Jorge Javier

La presentadora de 'Ya es mediodía' substituirà Jorge i 'Sálvame' a partir de les 20 hores. Ho començarà a fer el pròxim dilluns i amb un programa que es diu 'Ya son las ocho'.

De moment, Telecinco no ha volgut donar gaire informació sobre el nou espai. No obstant això, els rumors semblen indicar que serà una continuació del que Sonsoles presenta diàriament després d''El programa de Ana Rosa'.

Precisament per aquest motiu, es creu que tractarà  temes del cor com d'altres socials o relacionats amb l'actualitat. D'aquesta manera, amb els últims es podrà fer un pas menys 'surrealista' a l'informatiu presentat per Pedro Piqueras.

El que no ha transcendit tampoc és si hi participaran els mateixos col·laboradors del migdia o no. Així que, no se sap si alguns faran doblet o apostaran per noves cares.

Això sí, amb aquest nou format el que queda molt clar és que 'Mediaset' confia molt en Ónega. Potser a això hi ajudi no només la seva professionalitat sinó que ha aconseguit fidelitzar l'audiència amb el seu programa actual. I s'espera que pugui fer el mateix a les tardes, però caldrà esperar-ne per sortir de dubtes.

La periodista per descomptat està encantada amb el repte que se li ha proposat. A més, es troba pletòrica per la situació tan bona que travessa professionalment. Sí, perquè ha aconseguit consolidar-se com a presentadora, després de deixar la seva feina com a reportera de política.

Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega espera captivar l'audiència igual que amb 'Ya es mediodía' | Mediaset

De la mateixa manera, cal no oblidar que continua collint èxits amb la seva faceta com a escriptora. Ara, en concret, amb la seva última novel·la, que porta per títol 'Mil besos prohibidos'.

A més, a això cal afegir que també travessa una bona etapa personal, ja que, després de separar-se en 2019 de l'advocat Carlos Pardo, ha tornat a trobar l'amor als braços de l'arquitecte César Vidal.