Primer pla de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco no fa cas a la petició dels seus fills: «Hi ha un paper»

La filla de Rocío Jurado està disposada a seguir endavant amb un propòsit

Rocío Carrasco fa mesos va revelar que la seva docusèrie tindria segona part. Concretament, que es diria 'En el nombre de Rocío' i que tractaria dels Mohedano.

Vol explicar per què no té relació amb ells, així que en aquesta segona entrega farà servir documentació. Pel que sembla, escrits de la seva mare que relaten situacions que posaran en evidència la família.

Tant els fills de Carrasco com els esmentats integrants del clan han demanat, a la seva manera, que aquests papers no vegin la llum. És més, la seva germana, Gloria Camila, fins i tot ha interposat una demanda de mesures preliminars per a evitar-ho, però ha estat arxivada pel jutjat. Tot i així, res d'això ha fet efecte.

La primogènita de la Jurado està disposada a fer públics els documents, sobre els quals ara se'n té una mica més d'informació.

Rocío Jurado en una foto d'arxiu de l'11 de juliol de 2005 durant un sopar al Palau Reial de Madrid
Rocío Carrasco té uns escrits de la seva mare | GTRES

Els papers que Rocío Carrasco vol que es facin públics

Des que Rociíto va donar a conèixer que tenia en poder seu uns manuscrits de la seva mare, s'ha especulat molt sobre com són i què expliquen.

Recentment, a 'Ya es mediodía' s'ha revelat més informació sobre aquests escrits. Miguel Ángel Nicolás ha estat l'encarregat de fer-ho, i ha dit: «D'una banda, hi ha un paper en què Rocío Jurado explica una història relacionada amb Ortega Cano».

“Aquest escrit va ser el que va trobar Carrasco al cap de poc temps de morir la seva mare», ha afegit el col·laborador.

Alba Carrillo, que també era present a plató, ha matisat: «Aquest seria l'escrit en què Ortega, pel que sembla, no surt ben parat».

Nicolás ha seguit dient: «D'altra banda, hi ha altres documents que són els que la cantant sí que va entregar en mà a la seva filla. Així doncs, Rociíto no tindrà cap problema per utilitzar-los, i, pel que es veu, aquests papers no deixaran en bon lloc part de la família Mohedano».

«Se suposa que aquests escrits que li va donar la seva mare sí que els pot utilitzar, perquè són, diguem-ho així, part de l'herència», ha aclarit el tertulià.

Per tant, el que queda clar és que Carrasco sabia perfectament què passava a la família. És a dir, gràcies als manuscrits esmentats, era coneixedora dels conflictes que hi havia dins del clan i, fins i tot, de certes accions que els seus tiets havien fet i no agradaven a la cantant.

Amador Mohedano aplaudint durant un homenatge a Rocío Jurado
Els manuscrits de la Jurado posarien en dubte la família Mohedano | GTRES

Rocío Carrasco, cada cop més a prop de revelar la veritat

Després dels últims esdeveniments, Rocío està ansiosa perquè s'estreni la segona part de la seva docusèrie. I també ho estan els espectadors de Telecinco, que volen saber què va passar perquè la filla de 'la més gran' decidís trencar la relació amb el seu tiet Amador, la seva tieta Gloria o el seu tiet José Antonio.

De moment, la cadena no ha dit quan s'emetrà, però se sap que la producció se segueix rodant. Concretament, a Chipiona, que serà l'escenari de gran part del documental.

Els presumptes protagonistes han optat per callar. S'estimen més mantenir-se en silenci, almenys fins que el documental vegi la llum.

No obstant això, n'hi ha que no es volen quedar de braços plegats i han pres mesures perquè els manuscrits esmentats no es facin públics. Parlem de Gloria Camila i el seu pare, José Ortega Cano, que després d'haver patir¡t la primera 'derrota', s'estarien plantejant interposar una demanda civil contra Rociíto.

Caldrà esperar, doncs, per a veure com es desenvolupen els esdeveniments en relació amb aquesta família mediàtica.