Primer pla de Jorge Javier Vázquez parlant en un plató de Telecinco

Jorge Javier revela el secret de Telecinco: «No se suporten des de fa anys»

Jorge Javier Vázquez explica el que ningú sabia sobre dues estrelles de Telecinco

Jorge Javier Vázquez ha aprofitat el seu bloc setmanal de 'Lecturas' per revelar un detall més que significatiu de les germanes de moda. Estem parlant de Carmen Borrego i Terelu Campos, les quals protagonitzen gairebé cada minut dels programes del cor per les seves picabaralles.

D'un temps ençà, els conflictes entre les filles de María Teresa Campos no tenen fi, però ara algú hi ha posat una mica de llum. Aquest no és cap altre que Jorge Javier Vázquez, que ha mirat el passat confessant que la mala relació entre elles ve de darrere.

Sempre que escriu un 'post' per a aquesta coneguda revista, el comunicador català no dona puntada sense fil, i en aquesta ocasió no ha sigut per a menys. Així, s'ha llençat a la piscina per revelar el secret més gran que amaguen dues de les grans estrelles de Telecinco.

Jorge Javier Vázquez s'obre en canal per parlar sobre les Campos

A Jorge també l'entristeix veure «Teresa Campos abandonar amb pena aquesta mansió en què va enterrar milions d'euros i que ha venut per menys de la meitat. Espero que la pena li duri poc, perquè cada dia que passava al casalot li restava vida», explica el presentador al seu bloc.

«Es muda ara a una urbanització on veurà gent i estic convençut que reviurà. Passejar als matins i saludar els veïns, prendre't un cafè en un bar, sortir a fer l'aperitiu», comença la seva exposició sobre les Campos.

María Teresa a Madrid el 30 d'abril del 2021
María Teresa Campos té 80 anys i està enfonsada a causa del conflicte entre les seves filles | Gtres

I és que Jorge Javier, sap del cert que l'enfrontament entre Terelu i Carmen no és flor d'un dia, ni de mesos. «L'enfrontament ja vivia amagat entre les germanes i la neboda, i no se suportaven des de feia anys. El focus no ha fet més que posar a la vista de tots una relació que sobrevivia amb molts pegats i no pocs silencis», confessa Jorge.

«La televisió no ha estat la culpable que Carmen i Terelu no se'n parlin»

A més, el presentador de 'Sálvame' no posa el focus del problema familiar directament a la televisió. «La televisió, no ens confonguem, no ha estat la culpable que Carmen, Terelu i Alejandra no se'n parlin. En qualsevol cas haurà estat el detonant, però no la causant», afirma a 'Lecturas'.

Terelu Campos i Carmen Borrego
Terelu Campos i Carmen Borrego segueixen enfrontades | Catalunya Diari

Alhora, Jorge Javier llança una predicció sobre la veterana periodista. «Aquí ho deixo com a vaticini: assistirem al renéixer de Teresa, que s'estava quedant mústia entre aquelles immenses quatre parets».

D'on ve la guerra de les Campos?

Amb tot, què opina Jorge sobre Terelu en tota aquesta guerra? «Després hi ha la descavalcada que hi ha la família. Que a simple vista això pot semblar un motiu de tristesa, però d'aquí es passa a la ràbia en menys que canta un gall i ja sabem que la mala llet rejoveneix», respon.

«Teresa Campos enfadada es treu anys. Quan està en pla àvia feliç es converteix en una senyora molt major i una mica lànguida», ha dit el presentador.

Primer pla del personatge
Carmen Borrego segueix enemistada amb la seva germana Terelu | Mediaset

Jorge confessa el que més li agrada d'aquest embolic de les Campos, «assenyalant-nos amb el dit, amb les celles arrufades i la queixa a flor de pell. I ara té motius, perquè la guerra entre Carmen i la resta de la família hi és al màxim, però no siguem cínics. Aquesta guerra no neix perquè Carmen s'hagi convertit en una estrella televisiva, ve de lluny», conclou el 'post' l'àcid conductor de 'Sálvame'.