Primer pla de Carlota Corredera somrient

Asseguren que Carlota Corredera s'ha separat: les proves

La presentadora de 'Sálvame' portaria més d'un any separada del seu marit, Carlos de la Maza

Carlota Corredera es troba en el punt de mira dels usuaris de les xarxes socials després de conèixer-se una suposada última hora de la gallega. Actualment, la presentadora de 'Sálvame' està gaudint d'uns dies de descans a la seva terra natal mentre es recompon d'una setmana complicada de feina.

Tal com ella mateixa ha publicat al seu compte d'Instagram on ha posat en banyador, Carlota ha buscat la calor dels seus. Però, ho ha fet completament sola i sense comptar amb la companyia del seu marit, Carlos de la Maza.

Tot i això, no és la primera vegada que la periodista gaudeix d'una escapada sense companyia. De fet, fa uns dies, amb motiu del pont de novembre va decidir compartir les vacances a Catalunya amb diversos amics. Són precisament els seus continus viatges en solitari els que han fet saltar els rumors sobre la ruptura del matrimoni.

Afirmen que Carlota Corredera s'ha separat del seu marit

Sitges, Cerdanya, Rivera del Duero, Vigo són alguns dels llocs on Carlota Corredera ha gaudit d'una escapada. A més a més, la mateixa presentadora de 'Sálvame' en presumia al costat d'algunes cares conegudes com a David Valldeperas.

Moments triats per Carlota per desconnectar de la feina, agafar aire i retrobar-se amb ella mateixa. Tot i això, el que ha cridat l'atenció dels seguidors és que la gallega ha viatjat sola, sense la companyia del seu marit.

Foto de la parella
Asseguren que Carlota Corredera i Carlos de la Maza s'han separat | GTRES

Carlos de la Maza exerceix com a càmera de 'Sálvame' i sempre està darrere de la seva dona. Encara que no és un personatge públic, això no ha evitat que les xarxes socials hagin notat les seves absències.

Els més espavilats, afirmen que les escapades en solitari de Carlota així com veure-la en companyia d'amics es deu a un fet clar: Carlota Corredera i Carlos s'han separat. Una suposada ruptura sentimental que s'hauria produït fa més d'un any i per culpa de terceres persones.

Les suposades proves de la separació de Carlota Corredera

Han sigut molts els usuaris de Twitter que s'han fet ressò de la separació de Carlota i Carlos. Així mateix ho recull 'Columna Cero' mostrant les suposades proves que avalarien la ruptura sentimental de la presentadora.

Tot i això, no hi ha cap revista de la premsa rosa que porti entre les seves pàgines la notícia. Segons apunten, la parella hauria travessat una crisi durant mesos que finalment han sigut incapaços de resoldre. És més, l'aparició de terceres persones seria el motiu principal perquè Carlota i el seu marit ja no estiguin junts.

«Última hora!! Carlota Corredera se separa del seu marit Carlos de la Maza», es pot llegir en una publicació amb data del 27 d'octubre. Alhora, com a prova, assenyalen els viatges en solitari de la presentadora i les seves reunions amb amics, entre ells Rocío Carrasco i Fidel.

Una nova oportunitat per carregar contra Carlota

Donant una ullada a les proves esmentades, més sembla una venjança dels detractors de la gallega que una veritable notícia. Sí, ja que són molts els que han aprofitat per retreure-li les seves declaracions contra Antonio David i Olga Moreno després de la seva separació.

«Carlotiña, ho parlaràs d'això al teu programa i trauràs les proves com fas amb altres?», preguntava un usuari. Encara que és un personatge anònim, Carlos ha estat un temps al focus quan va ser assenyalat pel cas de Carlota Prado. Concretament perquè assenyalen que va ocultar el que va passar a 'Gran Hermano Revolution', un motiu més per usar-lo en contra de la gallega.

Són centenars de crítiques les que rep Carlota Corredera diàriament, sobretot incrementades arran del documental de Rocío. I és que el seu posicionament no ha agradat als seguidors d'Antonio David, que són capaços d'agafar-se a qualsevol rumor per continuar carregant contra ella. Mentrestant, però, la presentadora es mostra feliç a les seves xarxes socials i aliena a les especulacions sobre la seva ruptura sentimental.