Primer pla de Rocío Flores

Es descobreix el secret de Rocío Flores a 'Supervivientes': «No va ser real»

Rocío Flores ha perdut tot el que va aconseguir després de concursar a 'Supervivientes 2020'

Rocío Flores, famosa des del bressol, ha hagut de suportar durant molt de temps que els mitjans de comunicació parlessin d'ella. Els seus pares, Rocío Carrasco i Antonio David Flores, són íntims enemics i per això la jove sempre ha estat al punt de mira de la premsa.

Per aquest motiu va decidir donar un cop a la taula, i en 2020 va acceptar una oferta per convertir-se en concursant de 'Supervivientes'. Rocío Flores va obrir les portes de la seva vida a l'esmentat concurs i no va trigar gaire temps a guanyar-se l'afecte del públic.

Va presentar-se com una jove innocent que havia estat abandonada per la seva mare, Rociíto, però és possible que no expliqués tota la veritat. I és que Rocío Carrasco, actual reina del feminisme, assegura que la seva filla és una persona força conflictiva.

Flores va guanyar molts diners gràcies a la seva participació en el concurs de supervivència, de fet asseguren que era la famosa millor pagada de l'edició. Aquest privilegi la va enfrontar a alguns dels seus companys, com ara Yiya. Recordem que Yiya era una model que va situar la 'influencer' al punt de mira i va convertir la seva estada a Hondures en un infern.

Captura de Sálvame amb Yiya i Rocío Flores en pantalla
Rocío Flores i Yiya són íntimes enemigues | Telecinco

La filla d'Antonio David va tornar a Espanya convertida en una estrella i tothom pensava que esdevindria la protagonista de Telecinco. I és que, malgrat que va rebre ofertes molt suculentes per seure al plató del 'Deluxe', va pensar que el millor era ser discreta. Així que en cap moment va parlar malament de Rociíto ni tampoc se'n va aprofitar del seu drama familiar.

Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Supervivientes', va ser el primer a aplaudir el concurs de la jove, però ara ha canviat d'opinió. «No va ser real», va comentar durant una de les seves darreres intervencions a 'Sálvame'. El periodista Saúl Ortiz, expert en crònica social, ha intentat contactar amb la noia i la seva investigació no ha deixat indiferent ningú.

Rocío Flores, terroritzada: «Supèrbia, altiva i dèspota»

Actualment, Rocío està treballant de col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa', espai que l'ha convertit en el rostre televisiu del moment. No obstant això, els comentaris que rep no tenen res a veure amb la reacció que va provocar a 'Supervivientes 2020', ja que després que Rocío Carrasco protagonitzés el documental 'Contar la verdad para seguir viva' tot ha canviat.

La 'influencer' causa força rebuig entre el públic i alguns presentadors de Telecinco no estan contribuint a millorar la seva situació. Jorge Javier és un dels més durs amb ella, ja que pensa que és «supèrbia, altiva i dèspota». Per això, el periodista Saúl Ortiz s'ha proposat saber com se sent l'esmentada protagonista després d'aquestes paraules, però no ho ha aconseguit.

Segons escriu al diari 'ABC', l'entorn ha fet pinya i ningú vol donar informació perquè la jove estaria força afectada. En molt poc temps ha perdut tot el que va aconseguir a Hondures i només conserva una cosa: els diners. En concret, els tertulians de 'Sálvame' asseguren que la col·laboradora d'Ana Rosa Quintana té un patrimoni envejable.

Rocío Flores està sola a Telecinco: «Una gran manipuladora»

Rocío va entrar per les portes de Telecinco sent una de les famoses més cotitzades dels mitjans de comunicació. La revista 'Hola!', una publicació emblemàtica per al negoci del cor, li va oferir fer una entrevista a canvi d'una xifra força suculenta. Encara que abans tothom volia estar a prop seu, però actualment la situació és diferent.

Jorge Javier Vázquez defineix l'exconcursant de 'Supervivientes' com «una gran manipuladora». Aquestes paraules han fet que molts periodistes donin l'esquena a la noia i tot fa pensar que haurà de donar moltes explicacions si vol recuperar el seu tron mediàtic.