Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ivonne Reyes fent un petó a la galta al seu fill, Alejandro

Ivonne Reyes i el seu fill Alejandro i l'exclusiva que acaben de donar: «Renunciem»

Ivonne i Alejandro Reyes han reaccionat a les últimes declaracions que ha fet Pepe Navarro

Durant anys, s'ha afirmat que, tal com va determinar un jutge, Pepe Navarro és el pare d'Alejandro, el fill d'Ivonne Reyes.

 

No obstant això, aquest dissabte el presentador es va asseure al plató del 'Deluxe' per a desmentir-ho amb documentació. Així, va parlar de dues proves d'ADN: una que es va fer per voluntat pròpia i una altra que, pel que es veu, la veneçolana li va demanar que es fes. Proves que tenen un resultat comú, i és que no té cap parentiu amb el jove.

Des d'aquestes declaracions, els protagonistes de la història han parlat en diferents mitjans. I l'última a fer-ho ha sigut Ivonne, que ha sorprès molt dient que el seu fill ha renunciat a la pensió que el presentador li passava.

Ivonne Reyes reconeix la renúncia que han fet

Al mig del carrer és on la model ha respost a les preguntes sobre el cas obert amb Pepe. La primera ha estat sobre la pensió que ell ha de pagar a Alejandro, i ha sigut molt contundent al respecte. Ivonne Reyes i el seu fill Alejandro i l'exclusiva que acaben de donar: «El meu fill va prendre la decisió de renunciar-hi, però a ell no li agrada que en parli», ha exposat.

Així mateix, ha afirmat: «Estic tranquil·la, és un alleujament bastant gran».

Alejandro i Ivonne Reyes
Alejandro ha renunciat a la pensió de Pepe Navarro | GTRES

Se li ha preguntat si aquesta decisió ha estat motivada per la quantitat d'ingressos que rep o perquè Navarro vol reobrir el cas. I Reyes ha negat les dues versions: «Poden revisar-ho tot, i ell pot treure el que li doni la gana: mitjons, sabatilles... Sempre vol treure alguna cosa»

Ha reconegut que el seu fill ha renunciat a la pensió per voluntat pròpia i que ella l'ha recolzat. «Té tot el meu suport, com sempre».

Primer pla d'Alejandro Reyes, fill d'Ivonne Reyes
Ivonne Reyes assegura que Pepe Navarro és el pare del seu fill | Europa Pres

Això sí, una cosa és que ell renunciï a aquesta pensió, i una altra, que renunciï a la part que li correspon de l'herència de Navarro. Sobre això, Ivonne va dir a 'El programa de Ana Rosa': «Estic tranquil·la perquè la justícia m'ha donat la raó. Alejandro Reyes és el seu fill legítim, ha estat reconegut en sentència judicial ferma».

«A més, quan es va interposar la demanda de filiació, es va sol·licitar la inscripció al Registre Civil de Madrid. Per tant, és un fill amb els mateixos drets que els seus germans, i això és inamovible a tots els efectes legals».

Així doncs, ha deixat clar que el seu fill no renunciarà a la part legítima que li correspondria.

Muntatge de Pepe Navarro, Ivonne Reyes i Alejandro Reyes.
Alejandro no renuncia l'herència de Pepe Navarro | GTRES

Ivonne Reyes està cansada del conflicte amb Pepe Navarro

En aquesta entrevista, que ha publicat la revista 'Semana', la veneçolana diu que està farta de l'assumpte de la paternitat. «No són batalles. Vas deixant passar la vida, i quan et sacseja, entens que tot és molt més fàcil».

«Em fa molta mandra estar en una situació absurda i surrealista que no té cap sentit. Jo no tinc cap guerra amb ell Pepe, i el meu fill encara menys. Jo el que vull és viure bé, tranquil·la, amb salut. Vull transmetre el missatge que cal cuidar-se i viure el moment amb actitud positiva».

Alejandro i Ivonne Reyes en un photocall
Ivonne Reyes vol resoldre el tema de la paternitat | GTRES

De la mateixa manera, ha afegit: «Això ja és part del passat. Per part meva, no hi haurà més capítols d'aquesta història. Ara, també dic: "No em toquis el que és meu”».