Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic de Fidel Albiac i la seva dona Rocío Carrasco

Fidel Albiac respira: Revelen el motiu de la desaparició de Rocío Carrasco

Fa molt de temps que Rocío Carrasco no treballa a Telecinco i Fidel Albiac estava preocupat

Fidel Albiac, marit de Rocío Carrasco i íntim enemic d'Antonio David Flores, ha descobert un dels grans misteris que asfixien Telecinco. I és que, recordem, Rociíto va començar a treballar a 'Sálvame' exercint de defensora de l'audiència, però ha tingut aquest lloc durant molt poc temps. De fet, la filla de Rocío Jurado fa molts mesos que està desapareguda i el públic vol saber què hi ha passat.

Tot i això, Carrasco ha de lluitar contra una legió de detractors liderada pel seu exmarit, Antonio David, que assegura que ha estat exiliat dels mitjans de comunicació després d'una campanya injusta. Els fans de l'exagent de la Guàrdia Civil exigeixen que els periodistes expliquin la veritat i revelin el motiu pel qual Carrasco ja no és a Telecinco.

Fotomuntatge de Fidel Albiac i David Valldeperas
Fidel Albiac i David Valldeperas són íntims amics | Catalunya Diari

Fidel Albiac, advocat de professió, estava força preocupat perquè pensava que Rociíto havia perdut el seu poder a la televisió. No obstant això, David Valldeperas, director de 'Sálvame' i íntim amic del matrimoni, ha aclarit les raons per les quals Rocío es troba en un discret segon pla.

Segons ha explicat, ell la va contractar per exercir de defensora de l'audiència només per a l'estiu. Així que, ara Rociíto està centrada en els enregistraments de 'En el nombre de Rocío', la segona entrega de la seva docu-sèrie i la responsable d'haver arruïnat la carrera televisiva d'Antonio David Flores.

Per activa i per passiva, Carrasco va intentar demostrar que havia estat una dona maltractada, alhora que les seves declaracions van passar a la història de la premsa del cor.

Per la seva banda, Fidel va patir molt durant l'emissió de 'Contar la verdad para seguir viva', ja que va reviure traumes que creia que estaven enterrats. Concretament, Rocío va assegurar que Antonio David va acusar Albiac de ser «un mafiós».

Davant d'això, l'advocat ha hagut de travessar situacions mediàtiques molt complicades, perquè molta gent li va assenyalar després de sortir a la llum informacions que no eren certes.

Rocío Carrasco reapareix: «Està preparant el que és nou»

Fidel Albiac ha hagut de suportar durant més de 20 anys que la premsa l'acusessin d'aprofitar-se de la fortuna de Rociíto. La protagonista de la docu-sèrie, però, assegura que tot és mentida i que l'únic que ha fet el seu marit Fidel és tenir-ne cura. De fet, segons va explicar, va ser ell qui el va salvar quan va intentar acabar amb la seva vida.

Tanmateix, encara que Carrasco ara ha desaparegut dels mitjans de comunicació, és més present que mai a la vida pública perquè, recentment, ha rebut un premi per la feina tan important que ha fet al capdavant del seu polèmic documental. És a dir, com que els espectadors van coronar-la la reina del feminisme, ara les autoritats l'han premiat per tot el que està fent per aquest moviment.

David Valldeperas, un dels màxims responsables de 'Sálvame', desmenteix que el programa hagi deixat de comptar amb els serveis de Rocío, si no que simplement ella «està preparant el que és nou». Així doncs, aquestes paraules farien referència al documental 'En el nombre de Rocío', projecte que hauria d'haver vist la llum fa uns quants mesos.

Fidel Albiac està orgullós de Rocío

Tot i que Fidel tem que els seguidors d'Antonio David Flores aprofitin l'absència de la seva dona per tornar a la càrrega, el poder mediàtic de l'exguàrdia civil està força limitat, ja que cap programa de televisió vol donar-hi veu. Llavors, tot fa pensar que la filla de Rocío Jurado hauria guanyat la batalla, però encara queda molt per acabar la guerra.

A hores d'ara, l'advocat està tremendament satisfet amb Rociíto, ja que ha aconseguit ressorgir de les cendres i silenciar tots els seus enemics. Actualment hi ha molt poca gent que s'atreveix a parlar-ne malament en un plató de televisió, una situació era impensable fa menys d'un any.