Primer pla de Rocío Flores mirant cap a un costat

No hi ha res a fer: El gir en la vida de Rocío Flores que no agrada al seu germà

Rocío Flores ha decidit fer un canvi de rumb

Fa uns dies, Rocío Flores va sorprendre tothom esborrant unes fotografies del seu perfil a Instagram. Concretament, va eliminar les de la festa del seu aniversari, on va acudir Marta Riesco, la suposada amant del seu pare.

Això va generar molts rumors, però ara s'ha sabut que ho va fer perquè vol fer un canvi de vida.

La jove vol prendre un nou rumb que li donarà molts diners i que no agrada al seu germà, David, perquè sap que farà que Rocío estigui constantment al focus mediàtic. En efecte, ha decidit potenciar la seva faceta com a influencer.

Rocío Flores ja sap a què es vol dedicar

L'hem vist concursant a 'Supervivientes' i fent de col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa'. I totes dues feines li han fet guanyar una gran quantitat de diners. No obstant això, sembla que pensa que la faceta d'influencer li permetrà obtenir més beneficis a curt, mitjà i llarg termini.

 

Per aquest motiu, ha decidit centrar-se en aquest aspecte professional. I li han aconsellat que s'allunyi de qualsevol polèmica o controvèrsia, motiu pel qual ha esborrat del seu compte a Instagram totes les fotografies i vídeos del seu aniversari.

Unes imatges que van ser tema de conversa perquè hi apareixia, com hem dit abans, la suposada amant del seu pare.

Així doncs, ara el seu perfil d'Instagram és un compendi d'instantànies que, d'una manera o altra, promocionen marques i productes.

Gloria Camila Ortega revela el canvi de rumb de Rocío Flores

Gloria Camila, la tieta de Rocío, ha parlat a 'Ya son las ocho' de la decisió laboral que ha pres la seva neboda. I també ha explicat perquè havia esborrat les imatges que tant de contingut han donat a la premsa del cor.

Sobre això, ha afirmat: «Si us poseu en un perfil d'Instagram, veureu que l'estructura està pensada: el color, la forma, l'enfocament. Tot això interessa a algú que es vulgui dedicar a les xarxes».

«Llavors, ella, igual que jo, ha esborrat coses que no quadraven amb la imatge que vol donar. No ho ha fet ni per a excloure ningú ni perquè li hagi passat res amb ningú. Ho ha fet perquè sigui més apropiat per a les marques».

A més, ha dit que Rocío i ella se n'han anat uns dies a París per a desenvolupar-se com a influencers. «És un viatge que teníem planejat des de feia temps i que va quadrar amb aquest cap de setmana», ha explicat.

Muntatge entre Gloria Camila i Rocío Flores
Gloria Camila Ortega i Rocío Flores estan apostant per a consolidar-se i créixer com a influencers | La Noticia Digital

«Hi hem anat per a conèixer la ciutat, però també per a fer fotos i crear contingut per a les xarxes».

I ha afegit: «Hem entès que Instagram dona peu a moltes coses per al dia de demà. Aleshores, hem après que cal tenir un bon perfil, cosa que abans no ens preocupava. En aquell moment no teníem intenció d'agafar marques».

De la mateixa manera, ha volgut explicar per què no les ha acompanyat David, el germà de Rocío. «Ell està treballant i estudiant a l'escola. Ha estat un viatge de tieta i neboda, i ens ho hem passat molt bé», ha assegurat.

Així doncs, Gloria Camila ha explicat que la seva neboda té molt clar que vol potenciar la seva carrera en línia. Una carrera que haurà de cuidar molt, ja que últimament s'havia rumorejat que hi havia empreses que no la volien com a imatge. El motiu d'aquest rebuig és que sempre està envoltada d'assumptes familiars molt lletjos.