Primer pla de Kiko Matamoros amb la mirada perduda

La nòvia de Kiko Matamoros no dona treva: «La perseguia per tot Madrid»

Kiko Matamoros s'ha vist atrapat al mig de la guerra entre la seva parella i la seva filla Anita

Kiko Matamoros està fart. I és que la guerra que s'ha desfermat entre la seva nòvia, Marta López Álamo, i la seva filla Anita cada vegada va a pitjor.

Totes dues estan enfrontades pel tema de la seva professió i lluiten per ser la millor influència a les xarxes socials. Una cosa que fa que sigui inevitable que molta gent les compari.

Ana Matamoros somrient en un photocall
Ana Matamoros té molt mala relació amb la nòvia del seu pare | GTRES

A més, la relació que Marta té amb Kiko va fer que pare i filla deixessin de parlar-se. I sembla que va per llarg.

L'origen de la guerra entre Anita Matamoros i Marta López Álamo

El tertulià segueix estant molt dolgut amb la seva filla petita, Ana, i no dubta a carregar contra ella i a defensar Marta.

«La meva filla no està per a posar en roba interior, però la meva nòvia sí, que és model», assenyalava obertament a 'Sálvame'.

Al col·laborador li molestava molt que Anita demanés públicament que no se la relacionés amb ell i amb el seu cognom.

«La mànager de la teva filla no vol que se la vinculi amb tu sota cap concepte», va dir Carlota Corredera a Kiko.

Primer pla de Marta López Álamo, model i xicota de Kiko Matamoros
Marta López Álamo, parella de Kiko Matamoros, es juga el seu futur professional | GTRES
 

I la presentadora va remarcar que «quan va arribar al photocall, es van donar instruccions a la premsa que no se li preguntés res», afegia.

«Ni que fos Britney Spears», rematava Matamoros amb ironia.

Tot i que Marta López prefereix mantenir-se en un segon pla, una conversa que ha tingut recentment amb una fan seva l'ha tornat a posar al punt de mira.

I és que la influencer no ha dubtat a opinar obertament sobre la professionalitat d'Anita o l'impacte que pot tenir entre els seguidors.

Una seguidora de la model la va alertar que la filla de Matamoros i Makoke estaven promocionant el mateix producte.

Kiko Matamoros, atrapat al mig del conflicte

«Creus que és una indirecta?», li va preguntar la usuària. I li explicava que Anita sol ser més bàsica a l'hora d'anunciar productes i que no dedica gaire temps a promocionar-los. En aquella ocasió, però, s'havia esplaiat.

Podria ser una picada d'ullet a la parella del seu pare? Davant d'això, Marta no s'ha volgut mossegar la llengua. «Jo no la segueixo. Fixa't tu», assenyalava la model.

«No sé si beu te matxa. En bevem milers de persones. Té un problema si creu que és exemple d'alguna cosa i que la gent copiarà el que fa», carregava contra la jove.

I va rematar amb un: «Què sigui feliç i que estimi més, i ja està». Amb aquestes paraules es va quedar ben a gust amb la filla de Kiko.

Primer pla de Kiko Matamoros
Kiko Matamoros segueix allunyat de la seva filla Ana | GTRES

Un drama que ve de lluny, ja que Anita fins i tot va acusar Marta de perseguir-la a les xarxes socials, a més d'un famós veto en una perruqueria. Així doncs, sembla que el conflicte ha crescut fins al punt de vetar-la en esdeveniments públics.

Al principi es va dir que Ana s'havia sentit «desplaçada» quan van ingressar el seu pare a l'hospital per a operar-lo de la bufeta, però a poc a poc es van anar sabent més detalls.

I és que «el nòvio de l'Ana es va enrotllar amb la Marta López, i a partir d'aquí, la Marta els va seguir per tot Madrid durant bastant de temps», assenyalen a 'Sálvame'.

Sembla que la guerra va començar així. I ara Kiko Matamoros s'ha plantat i ha dit prou.

«La pilota s'ha fet tan gran que ha dit: "estic fart que cada vegada que m'enamoro m'hagi d'agenollar". Quan va començar amb la Marta, l'Ana li va dir: "Has triat? Perfecte, doncs et quedes amb la Marta"».

Pel que es veu, el tertulià ha tingut una conversa molt seriosa amb la seva filla en què li deixava clar que com a pare hi ha actituds que no tolera.

«Hi ha coses que no consentiré. Aquesta reacció és injusta i li ho he dit, però si hi insisteix…», lamentava.

I va acabar dient: «He decidit deixar que passi el temps. A veure si d'una punyetera vegada reacciona i s'adona que això no té ni cap ni peus».