Fotomuntatge de Pepe Navarro i Ivonne Reyes

Canvis al cas del fill d'Ivonne Reyes: per què l'advocada va deixar el cas

Mireia del Pino, advocada i amiga d'Ivonne Reyes, va optar per no continuar defensant-la per una raó de pes

Dissabte passat, Pepe Navarro va decidir trencar el seu silenci després d'anys. En concret, va fer-ho per seure's al 'Deluxe' i deixar clar que ell no és el pare del fill d'Ivonne Reyes, Alejandro.

Exactament va basar la seva afirmació en dues proves d'ADN: una feta per voluntat seva i una altra realitzada d'amagat per la model. Però a totes dues, pel que sembla, el resultat era el mateix: es negava l'esmentat parentiu.

Des de llavors, s'ha parlat molt d'aquesta situació i s'han anat revelant detalls que deixen la veneçolana en dubte. De fet, ara s'ha explicat perquè fa uns anys la seva amiga i advocada, Mireia del Pino, va decidir no seguir en el cas. I, la veritat, el motiu és realment interessant i molt beneficiós per al presentador.

Mireia del Pino va deixar la defensa d'Ivonne Reyes

Fa uns dies, analitzant la batalla judicial entre Ivonne i Pepe, va prendre rellevància un fet. Ens estem referint que la seva advocada, Mireia, deixés de defensar-la en aquesta causa. Per això, Reyes va haver d'acudir a un altre bufet perquè seguís protegint els interessos del seu fill.

Ivonne Reyes fent un petó a la galta al seu fill, Alejandro
Ivonne Reyes es va quedar sense advocada en el cas de la paternitat del seu fill| Europa Press

Precisament, sobre aquesta qüestió es va parlar a 'El programa de AR', on Nuria Chavero, la periodista que ha investigat aquest assumpte, va comentar els fets. «Tots aquests dies estem parlant d'una prova de paternitat que no pot constar enlloc perquè hi ha una sentència», deia.

«És una prova que, suposadament, Ivonne Reyes hauria fet a l'esquena de Pepe Navarro. A mi la informació que m'arriba és que fa un any Mireia, advocada i íntima amiga de la família, deixa el cas», revelava.

El perquè de la marxa de Mireia del Pino en el cas contra Pepe Navarro

Nuria en aquest punt va explicar el perquè Del Pino va deixar 'a l'estacada' la veneçolana. Segons sembla, «es trobava preparant un dels processos judicials de la batalla legal. I va topar amb la documentació d'aquesta prova genètica que Ivonne hauria fet a l'esquena de Navarro amb una tassa i dos investigadors».

«El que em diuen és que l'advocada demana explicacions a Reyes, perquè advocat i client han de tenir 100% de confiança. M'asseguren que Ivonne s'enfonsa, li reconeix que ha anat a fer la prova i que no sap el perquè l'ha feta. Aleshores, Mireia decideix agafar camins diferents», explicava.

Així doncs, suposadament, pren aquesta decisió per dos motius: «Primer perquè tenien una relació personal i segon, perquè perd la confiança. La prova diu que Pepe no és el pare d'Alejandro».

Primer pla d'Alejandro Reyes, fill d'Ivonne Reyes
Pepe Navarro assegura que no és el pare d'Alejandro Reyes | Europa Press

A més a més, Chavero va explicar que ha trucat a la lletrada per confirmar tota la informació de primera mà. I la resposta que ha obtingut ha sigut: «No et puc revelar el perquè pel secret professional».

Això sí, la periodista va afirmar «Però, em diu una frase que no sé com la interpreteu vosaltres, però que és 'blanc i en ampolla'. Em diu: 'Jo deixo de treballar amb ella perquè perdo la confiança i perquè ella no és 100% sincera'».

Aquesta és la notícia que va donar Nuria Chavero a 'El programa de Ana Rosa', però no ha convençut tothom. De fet, Joaquín Prat li va rebatre: «A mi m'han dit que és Reyes la que perd la confiança en la seva advocada. Ara, com sempre, tenim les dues versions».

Alejandro i Ivonne Reyes
L'advocada d'Ivonne Reyes ha manifestat que no és del tot sincera | GTRES

Tot i això, per embolicar encara més la troca s'ha revelat que hi ha un contenciós obert entre les dues dones respecte a una qüestió econòmica. Llavors, caldrà esperar per veure si finalment s'aclareix aquest assumpte.