Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de David Flores

La bomba que David Flores Carrasco s'està aguantant fa dies

David Flores Carrasco coneix quins seran els pròxims passos d'Antonio David

David Flores Carrasco, fill d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco, podria estar amagant una informació que marcarà un abans i un després. Tot i que el jove és famós des del bressol, sempre ha estat apartat dels enrenous de la premsa del cor, motiu pel qual mai ha parlat amb els reporters ni ha filtrat cap dada compromesa.

D'altra banda, Antonio David Flores va començar una relació amb l'empresària Olga Moreno poc després de separar-se de Rocío Carrasco, amb qui va tenir dos fills. Tot anava bé entre la parella fins que certs col·laboradors de Telecinco van començar a distribuir rumors força perjudicials. I, finalment, el passat mes d'octubre, una coneguda publicació va anunciar que Moreno havia trencat amb Flores.

Antonio David i Olga Moreno a la manifestació de la 'Marea Azul' a Màlaga
Antonio David i Olga Moreno estan cada vegada més a prop| Catalunya Diari

David Flores Carrasco considerava Olga Moreno una segona mare, ja que porta molt de temps sense tenir relació amb Rocío Carrasco, la seva progenitora. Així que, la separació d'Olga i Antonio David el va afectar força, però ara és possible que la situació hagi fet un gir de 180 graus. I és que el periodista Saúl Ortiz assegura al diari 'ABC' que la parella podria haver-se donat una segona oportunitat.

En cas que la informació anterior sigui certa, David Flores n'és coneixedor perquè té una relació estupenda amb els implicats. Alhora, Rocío Flores, germana de David, va fer unes declaracions que donen veracitat a la notícia de la reconciliació perquè, segons va explicar, la seva família sempre havia estat molt unida i farien tot el possible per solucionar les seves diferències.

Olga, empresària de professió, no està disposada a compartir la seva vida íntima amb els consumidors de la premsa del cor. Només pretén centrar-se en la seva carrera laboral i allunyar-se del món de l'espectacle, malgrat que ella també hi ha participat. De fet, va guanyar 'Supervivientes 2021' i va parlar alt i clar de la seva gran enemiga: Rocío Carrasco.

Antonio David Flores i Olga Moreno podrien haver tornat

David Flores Carrasco fa molt de temps que viu amb el seu pare, Antonio David, perquè té problemes amb la seva progenitora, Rociíto. Quan l'exguàrdia civil es va separar de la guanyadora de 'Supervivientes 2021', el petit David va començar a tremolar. No sabia què passaria amb ell, a més que estava molt afectat per haver de distanciar-se d'Olga.

Antonio David vol tenir una bona relació amb Olga Moreno
Antonio David Flores vol tenir bona relació amb la premsa| GTRES

El periodista Saúl Ortiz, expert en crònica social, assegura que els problemes de David Flores podrien estar a punt d'arribar al final. I tot perquè Antonio David es podria haver reconciliat amb Olga en secret, encara que cap dels dos ha confirmat la notícia. Així que, és possible que Moreno parli amb la premsa els pròxims dies per aclarir la seva situació sentimental.

Per la seva banda, Rocío Flores estaria encantada que la seva família tornés a estar unida, ja que durant aquest temps ha patit molt. Ella també considera Olga la seva segona mare i assegura que han estat juntes en moments força delicats. És més, fa uns dies va declarar a 'El programa de Ana Rosa', espai on col·labora, que tenia esperança que tot se solucionés.

David Flores Carrasco és la gran víctima de la separació

Antonio David Flores, antic col·laborador de Telecinco, ha situat el seu fill en una posició força controvertida. Actualment, tots els periodistes estan parlant del jove, ja que és evident que amaga grans secrets. En concret, molts mitjans asseguren que David Flores és coneixedor de la veritable situació sentimental d'Olga Moreno.

A més a més, el diari 'ABC' garanteix que l'exmatrimoni podria fer un pas endavant per protegir els més vulnerables de la seva família, possiblement posant junts per demostrar que s'han reconciliat i que ja no hi ha cap problema entre ells.