Primer pla d'Alejandro Reyes, fill d'Ivonne Reyes

Parla Alejandro, el fill d'Ivonne Reyes, i no deixa dubtes: «Per descomptat»

El fill d'Ivonne Reyes reapareix després de la polèmica entrevista de Pepe Navarro al 'Deluxe'

Alejandro Reyes és un dels protagonistes de l'actualitat els últims dies després que Pepe Navarro mirés de demostrar al 'Deluxe' que no era fill seu. El fill d'Ivonne Reyes ha intentat mantenir-se al marge, centrat en la feina i deixant que sigui la seva mare qui parli del tema públicament. La veneçolana va ser al directe de 'Sálvame', després de sortir d'un saló de bellesa on s'estava preparant per a la conferència.

L'actriu va decidir no contestar les preguntes sobre Navarro a la promoció de l'esdeveniment que tindria lloc hores després. La premsa no hi era convidada per petició expressa d'Ivonne, i el seu representant es va encarregar de controlar l'accés als periodistes. Qui sí que va entrar va ser Alejandro Reyes, que va acompanyar la seva mare en plena voràgine sobre la identitat del seu pare.

Alejandro Reyes trenca el silenci

Tot i això, hores abans que Ivonne Reyes oferís una xerrada desvetllant els seus trucs per triomfar als mitjans, la veneçolana va atendre la premsa. Tot i aclaparada pels reporters i assegurant que no sortiria corrent, la presentadora es va mostrar serena.

Reyes va afirmar que estava bé, i que tant ella com el seu fill estaven tranquils. Sobre les declaracions de Pepe Navarro al 'Deluxe' va explicar per quins motius no el denunciava. Ivonne ha optat per aferrar-se a la victòria jurídica que va aconseguir fa anys, que va atorgar la paternitat del fill al periodista. Encara que des del 2017 sabia que Navarro no era el pare d'Alejandro, la veneçolana no pensa fer un pas enrere.

Alejandro i Ivonne Reyes en un photocall
Alejandro Reyes està tranquil i no pensa reobrir el cas | GTRES

Tampoc sembla que estigui disposat a assumir la realitat Alejandro, l'únic capaç de sol·licitar que es reobri el cas novament. Almenys, així ho va demostrar després de les seves declaracions als mitjans el passat dimarts 30 de novembre. A la conferència, donant la benvinguda als assistents, Alejandro va conversar amb un periodista d'ABC' i va deixar clar el seu posicionament. Explicava que està «molt bé, molt tranquil, molt feliç i donant suport, per descomptat, a la meva mare en tot moment».

Alejandro Reyes no vol parlar amb Pepe Navarro

Les declaracions no deixen cap dubte que el fill d'Ivonne Reyes confia en la seva mare i defensa la seva veritat. Però des que Pepe Navarro va concedir l'entrevista al 'Deluxe', el periodista ha intervingut més d'una vegada en diversos programes per reafirmar les seves paraules. Insisteix que té proves que demostren que Alejandro no és el seu fill, i que l'únic que desitja és que el jove deixi de viure en l'engany.

En aquest sentit, el presentador insistia en el patiment que està passant Alejandro, amb qui es mostrava partidari de parlar-hi cara a cara. Pepe no té cap problema a veure's amb el fill d'Ivonne per aclarir-li la situació i intentar obrir-li els ulls. Als seus 21 anys, té prou capacitat per decidir què vol fer, però l'enllaç amb la seva mare els ho impedeix.

Ivonne Reyes fent un petó a la galta al seu fill, Alejandro
Alejandro Reyes dóna suport a la seva mare | Europa Press

Però Alejandro ha estat lluitant molts anys perquè es reconegui qui és el seu pare i ara no vol encetar de nou l'assumpte. «Estic feliç recolzant la meva mare», declarava el jove, de qui es diu que està influenciat per la seva mare i que li ha prohibit qualsevol contacte amb Pepe Navarro. Aquesta seria la raó perquè el noi hagi decidit seguir al seu costat, malgrat tenir proves que demostrarien que no és el seu veritable pare.

Tanmateix, això no va ser sempre així. Navarro va assegurar que quan Alejandro va estar a 'Supervivientes', va confessar a un company els seus dubtes respecte de la versió de la seva mare. «Alejandro va dir a algú sense càmeres que creu que la seva mare no ha estat sincera amb ell», va explicar Navarro. Sigui com sigui, la veritat és que arran dels darrers esdeveniments, el fill d'Ivonne Reyes ha deixat clar el seu posicionament. Està tranquil i confia plenament a la seva mare.