Primer pla d'Alejandro Reyes, fill d'Ivonne Reyes

Es tanca el cercle: Els cinc possibles pares d'Alejandro, el fill d'Ivonne Reyes

Després de l'entrevista de Pepe Navarro a 'Sábado Deluxe', es va aclarint la paternitat d'Alejandro Reyes

Alejandro Reyes, fill d'Ivonne Reyes, va ser el gran protagonista dels primers minuts d'ahir a 'Sálvame'. I és que, malgrat saber que l'espai de Telecinco és una capsa de sorpreses cada cop que s'encén el pilot vermell, la setmana ha començat força animada en el programa vespertí.

Transcorreguts uns dies des de l'entrevista a Pepe Navarro després de molts anys en silenci sobre la suposada paternitat d'Alejandro Reyes, el presentador va entonar el 'mea culpa'. Així és, perquè a més d'afirmar que no és el pare del fill d'Ivonne, va confessar que es va equivocar en negar-se a fer-se la prova de paternitat.

Ivonne Reyes i el seu fill, Alejandro Reyes
Ivonne Reyes i el seu fill, Alejandro Reyes, en una imatge del fitxer | GTRES

Pepe reconeix que va equivocar-se en negar-se en rotund a fer-se aquesta prova, encara que passats els anys, sí que va tenir la intenció de fer-se-la. Però, en aquell moment, la justícia ja no li va admetre aquesta prova i la sentència no va variar, deixant clar que Pepe Navarro era el pare del jove, malgrat tenir gran part de les proves a favor del periodista.

Els 5 assenyalats com a suposats pares d'Alejandro Reyes

Jorge Javier començava el programa d'aquest dilluns amb un esquer en què apuntava cinc homes com a possibles pares d'Alejandro Reyes.

«Descartat Pepe, qui és el pare d'Alejandro? Les especulacions no han cessat i s'ha apuntat homes poderosos amb influència. Alguns estan casats i avui sortim de dubtes. El pare és un dels cinc homes assenyalats: un presentador, un magnat dels mitjans de comunicació, un actor o un futbolista», sentenciava Jorge a l'inici del programa d'ahir.

Així mateix, s'ha especulat durant anys amb González de Caldas, exparella de Sofia Mazagatos; el futbolista Pedja Mijatovic; l'empresari Javier Buch; el cantant Sergio Dalma o el col·laborador de televisió Alessandro Lecquio.

Pepe Navarro, Ivonne Reyes i Alejandro Reyes, muntatge
Després del testimoni de Pepe Navarro, hi ha cinc noms sobre la taula com a possibles pares d'Alejandro Reyes | GTRES

Així doncs, 'Sálvame' ha posat el punt de mira en aquests cinc noms que Pepe Navarro deixava caure dissabte passat al 'Deluxe'. Sí, perquè, tot i que en aquell moment aquests detalls van passar desapercebuts, ahir a la tarda 'Sálvame' va posar el focus sobre tots ells.

A més a més, el testimoni de María de Mora, una amiga d'Ivonne Reyes i Pepe Navarro, obriria un llamp de llum a tota aquesta complicada història de paternitat. Un fulletó que donarà molt de si amb el pas dels dies, i més encara amb la quantitat de testimonis que poden estar per arribar.