Fotomuntatge de Pepe Navarro i Ivonne Reyes

Què passarà amb el fill d'Ivonne Reyes i l'herència de Pepe Navarro

Ivonne Reyes ha trencat el seu silenci després de l'entrevista de Pepe Navarro a 'Sábado Deluxe'

Ivonne Reyes i Pepe Navarro segueixen estant al punt de mira. Després de la polèmica entrevista de l'expresentador d''Esta Noche cruzamos el Mississipi', en què negava que fos el pare d' Alejandro Reyes, la veneçolana s'ha pronunciat. L'entrevista de Navarro al 'Deluxe' ha estat sucosa, perquè Navarro feia dècades que estava en silenci, més enllà del procés judicial a què es va sotmetre.

El presentador va rebutjar de manera rotunda ser el pare del fill d'Ivonne Reyes. «Només tinc quatre fills, ho dic jo i és veritat», insistia Navarro, que deixava ben clar que no és el pare del fill d'Ivonne. I així, va insistir que, a més de donar la seva opinió, en demostraria la certesa amb documents i testimonis. Navarro va negar, a més, tenir qualsevol relació sentimental seriosa amb la model i presentadora veneçolana.

Ivonne Reyes respon per primera vegada a Pepe Navarro després de l'entrevista del 'Deluxe'

Aquest dilluns, Ivonne Reyes ha parlat per a 'El programa de Ana Rosa' sobre l'assumpte de la paternitat del seu fill. Ivonne ha opinat sobre la possibilitat real que la seva exparella i els seus fills desheretin Alejandro Reyes. Ivonne Reyes ha admès que no ha vist l'entrevista de Pepe Navarro sencera, però no ha dubtat a dir la seva sobre un tema que li afecta, encara que afirma que té la consciència tranquil·la.

Alejandro i Ivonne Reyes en un photocall
Alejandro Reyes no parlarà del seu pare | GTRES

Ivonne Reyes parla clar sobre l'herència del seu fill Alexandre

Reyes està tranquil·la, tal com explica, perquè la justícia ja li ha donat la raó, ja que «Alejandro és el seu fill legítim i ha estat reconegut en una sentència judicial ferma», reconeixia l'exparella de Navarro. 

A més, segons explica, «quan es va interposar la demanda de filiació, es va sol·licitar la inscripció al registre civil de Madrid». Per tant, conclou Reyes, «és un fill amb els mateixos drets que els seus germans i és inamovible a tots els efectes legals».

Imatge de Ivonne Reyes
Ivonne Reyes ha respost a l'entrevista que va fer la seva exparella | GTRES

Les declaracions d'Ivonne no sorprenen després de les dures paraules de Navarro dissabte passat al 'Deluxe'. Malgrat el que hagi dictat la justícia, Pepe Navarro va deixar clar que es desentendria de la paternitat d'Alejandro Reyes. Alhora, Ivonne ha afirmat que Alejandro té el mateix dret que els altres fills de Pepe Navarro i que «és absolutament fals que els germans del seu fill el puguin desheretar en algun moment».

Reyes: «M'esperava tot el que va explicar Pepe Navarro»

Ivonne Reyes està cansada d'aquest tema, que li ha generat maldecaps des de fa molts anys. Vol centrar-se en la seva feina, 'coach' comunicacional i divulgadora, i està molt feliç pel fet que el seu fill Alexandre treballi a 'Yerma', l'obra teatral de Rafael Amargo. A banda, Reyes ha explicat que el seu fill es mantindrà al marge de la polèmica i mai entrarà a fer valoracions. 

«Alejandro mai parlarà del seu pare», explicava Ivonne. «No li interessa, ell segueix amb el seu treball d'actor a Madrid pel qual s'ha estat preparant tant de temps. M'esperava tot el que va explicar Pepe Navarro, i no hi va haver res que em sorprengués. Ell és molt previsible», tancava la model veneçolana.