Andrea Janeiro en una imatge a primer pla.

La tercera operació de boca que es pagarà a casa d'Andrea Janeiro

Belén Esteban ha tingut un gest emotiu amb una convidada de 'Sálvame'

Isabel Pantoja segueix rebent crítiques per part del sector on havia treballat durant anys. Després de la tempestuosa guerra recent amb el seu fill Kiko Rivera, ara la tonadillera ha de fer front a un altre assumpte molt delicat.

La mare d'Isa Pantoja té un deute de 76.000 euros amb una antiga amiga, Loli, coneguda popularment com «La quiosquera». Aquest dilluns, 'Sálvame' lava rebre al plató, afligida per la situació que està vivint amb qui havia estat la seva gran amiga.

Plató de Sálvame amb els col·laboradors
'Sálvame' va viure un moment molt emotiu el dilluns a plató. | Telecinco

L'octogenària demana uns diners que va deixar a Pantoja i que eren seus. Aquesta complicada situació personal impedeix a Loli pagar-se un dentista per arreglar-se la boca.

Belén Esteban fa un pas endavant després d'escoltar l'esquinçador testimoni de Loli

Després d'escoltar atentament Loli «La quiosquera», Belén Esteban no ha callat i ha tingut un gest emotiu amb la dona convidada a 'Sálvame'. Sense pensar-s'ho dues vegades, Belén ha carregat contra Isabel Pantoja pel que va fer a Loli.

«Mira, Isabel Pantoja, t'he defensat. I ho he fet, però ningú m'ha obligat. Hi ha coses que no m'han semblat bé i ho he dit», ha començat Belén.

«Però si Loli fos la teva mare, aixecant-se a les cinc del matí per obrir el quiosc, que no té per arreglar-se la boca. M'agradaria que recapacitessis una mica i pensessis si no et fa pena», ha dit la tertuliana visiblement molesta amb la cantant.

Belén Esteban somrient amb una jaqueta vermella.
Belén Esteban ha tingut un gest emotiu en directe amb Loli «La quiosquera». | GTRES

Gens contenta amb aquesta dura crítica cap a la tonadillera, Belén ha anat una mica més enllà. «Loli, t'ho dic des d'aquí davant de tot Espanya, si necessites que et pagui el que et queda de la boca, t'ho pago jo», ha sentenciat Esteban en directe.

En aquell instant, Loli «La quiosquera» s'ha emocionat des de casa seva, lloc on estava realitzant la connexió en directe amb 'Sálvame'.

Després de les paraules de Belén, el públic del plató de 'Sálvame' ha dedicat una gran ovació a la «princesa del poble». També han agraït el gest de tots els col·laboradors presents al programa d'ahir. Sens dubte, la solidaritat d'Esteben amb Loli ha estat un dels moments més emotius de 'Sálvame' en els darrers temps.

«Loli em fa molta pena, sempre ens atén», confessava Belén Esteban

«T'ho dic de veritat, perquè se m'han saltat les llàgrimes en escoltar-la i m'he recordat de la meva àvia. M'ha fet molta pena veure-la, em fa pena veure Loli que sempre ens atén, que a sobre la pobra diu que a veure si m'ho paga. Això no és normal», ha afirmat Belén Esteban.

Primer pla d'Isabel Pantoja mirant cap amunt
Isabel Pantoja, al punt de mira pels deutes que té amb Loli «La quiosquera» . | GTRES

Alhora, la de Paracuellos ha explicat que ella ha parlat amb Anabel Pantoja sobre aquest tema. El cas és que no ha volgut donar més detalls de la xerrada que ha tingut amb la cosina de Kiko Rivera.

Finalment, Jorge Javier Vázquez ha recalcat que Kiko Rivera i Isa Pantoja donen suport a «La quiosquera». Cosa que la dona ha donat veracitat en directe. «Els he criat, no tenen més remei que donar-me suport», ha assegurat Loli.

Amb tot, Loli ha aclarit que cap dels dos han parlat amb ella sobre els diners que li deu sa mare. «Tant de bo parlessin amb mi», ha lamentat des del menjador de casa seva.

EL VÍDEO DEL DIA