Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós

Es fa el silenci a casa d'Ortega Cano: la veritat sobre la condemna a presó

El torero i la seva família tornen a estar al focus mediàtic

Ortega Cano i els seus no guanyen per a disgustos. Si fa uns dies van haver d'enfrontar-se a una controvertida exclusiva de Michu, ara s'han assabentat d'una altra notícia molt dura relacionada amb ella. I és que la nòvia de José Fernando ha estat condemnada a nou mesos de presó per un delicte contra la salut pública.

 

Aquesta informació els ha caigut com una galleda d'aigua a freda, i a la protagonista també, però ha donat la cara i ha explicat què ha passat.

Es revela que Michu ha estat condemnada

La notícia s'ha donat a conèixer a 'Viva la vida', programa on treballa Ana María Aldón, la dona d'Ortega Cano.

Concretament, ha estat Isabel Rábago qui ha exposat els fets. «Les diligències són de l'any 2014, quan es produeix la detenció de vuit persones, inclosa Michu. La sentència es dicta el 20 de maig passat i els acusats s'enfronten a un delicte contra la salut pública per circumstàncies que no causen un dany greu», ha començat dient.

I ha afegit: «A ella, com a autora del delicte esmentat, se la condemna a pena de nou mesos de presó i a una multa de 4.000 €». Això sí, ha indicat que la sentència no és ferma i que es pot recórrer.

Aleshores, han preguntat a la 'familiar' de Michu, Ana María Aldón, sobre el tema. Ha dit que estava al corrent de la situació i ha indicat que la jove va demanar al torero que li pagués la multa, però que ell s'hi va negar.

La nora d'Ortega Cano aclareix tots els dubtes

Després d'aquesta informació, s'ha volgut parlar directament amb la protagonista de la polèmica perquè la confirmés o desmentís.

Un equip d'Europa Press ha aconseguit posar-se en contacte amb la noia, que, com va fer fa uns dies amb el tema de l'exclusiva del casament, no ha tingut problemes a respondre totes les preguntes.

«A veure com ho aclareixo. Això va passar fa cinc o sis anys. Per a no enfrontar-me a un judici de diversos dies i amb persones que ni coneixia, perquè és llarg d'explicar, vaig acceptar el que em va dir el jutge i ja està», ha exposat

La reportera li ha exposat que el cas es referia a la venda al detall de drogues, però ella no ha volgut entrar en detalls. S'ha limitat a dir: «No tinc antecedents. La veritat és que aquest tema no m'interessa, i vaig acceptar el que em va dir el jutge i ja està».

Foto familiar de José Fernando
Michu ha volgut aclarir l'assumpte de la condemna | cedida

En aquest punt se li ha preguntat si és veritat que va demanar els 4.000 € de la multa al seu sogre i també si són certs els rumors que diuen que ell els els va donar, però que ella se'ls va gastar en una altra cosa. I davant aquesta qüestió ha sigut molt contundent: «Això no és veritat».

«A mi ningú em va donar aquests diners. Vaig demanar ajuda a tot el meu entorn, inclosa la meva família i el pare de la meva filla. La família d'Ortega Cano no em va deixar aquests diners», ha continuat dient.

Així mateix, ha afegit: «No vull estar cada dia donant explicacions sobre això, perquè cansa molt. Però no és veritat, i la persona que ha dit això, que s'ho faci mirar».

Per acabar, al programa s'ha volgut saber si són certs els rumors que ha trencat amb José Fernando i que ja té una altra parella. I Michu ha donat una resposta irònica i conciliadora al mateix temps: «Que els estimo molt a tots».

Michu, amb la seva filla RocíoMichu ha desmentit haver rebut diners d'Ortega Cano | Arxiu