Fotomuntatge de Pepe Navarro i Ivonne Reyes

Pepe Navarro irromp a 'Sálvame' per destapar el negoci d'Ivonne Reyes: «98.000 euros»

Pepe Navarro ha entrat en directe per deixar per terra la model veneçolana

Ivonne Reyes va reaparèixer públicament ahir a la tarda per donar la cara després de l'entrevista de Pepe Navarro, qui va negar ser el pare del fill de la model. Però la justícia va dictaminar que sí que ho era.

Ivonne Reyes es trobava en una cèntrica perruqueria madrilenya per posar-se a punt per oferir una conferència sobre 'coaching' en un local proper a aquest lloc. 'Tu puesta en escena' és la xerrada que impartiria aquella mateixa tarda la famosa model veneçolana.

«Estic molt bé, molt contenta. Els convidaria, però en dues setmanes tinc una altra funció», començava Ivonne Reyes, a qui se la veia molt relaxada enmig d'un carrer madrileny.

«Estic parlant molt seriosament, assajaré i de la resta està tot dit. Alejandro està bé i jo també». En primer lloc, Ivonne llençava pilotes fora i no contestava cap qüestió que versés sobre l'assumpte de paternitat de Pepe Navarro.

Ivonne Reyes respon a Pepe Navarro

«No sortiré corrent, no fem un espectacle més del que teniu. Tinc un molt bon gabinet d'advocats amb què podeu contactar», prosseguia Ivonne, que no volia endinsar-se en el centre de la qüestió sobre la paternitat del seu fill.

Muntatge de Pepe Navarro, Ivonne Reyes i Alejandro Reyes.
Pepe Navarro irromp a 'Sálvame' per destapar el negoci d'Ivonne Reyes | CatalunyaDiari

Alhora, Ivonne va descartar, per ara, seure en un plató de televisió per donar la seva versió sobre la paternitat del jove Alejandro Reyes. A la pregunta del reporter de 'Sálvame' sobre si donaria una exclusiva, Ivonne ha contestat el següent: «Però si estic parlant amb vosaltres».

«Ens convides a entrar-hi, que estem en directe?», li qüestionava Omar Suárez, i la resposta d'Ivonne no deixava indiferent ningú. «Vostès són molt perillosos», sentenciava entre rialles la model veneçolana. Finalment, el reporter de 'Sálvame' va quedar-se amb les ganes de treure més informació sobre com reaccionaria a les paraules de Navarro.

Pepe Navarro entra en directe per respondre Ivonne Reyes

«Des de l'any 2015 ha tingut l'oportunitat de saber qui era el seu pare», confessava Navarro, que va entrar pocs segons després a 'Sálvame'. «El més normal és que aquest xaval sàpiga que el seu pare no soc jo i que conegués qui és el seu veritable pare».

«No pot continuar enganyant. Sabeu què se li acosta a aquest noi? Està patint i segur que té problemes. Em consta que ell a 'Supervivientes' deia que 'la meva mare no ha sigut sincera amb mi'» confessava Navarro.

Alejandro i Ivonne Reyes en un photocall
Pepe Navarro ha parlat aquest dimarts a 'Sálvame' sobre Alejandro, el fill d'Ivonne Reyes. | GTRES

«Aquesta senyora ha estat deu anys insultant, desqualificant i vexant, i els meus fills han arribat plorant a casa perquè els deien que insultaven el seu pare. Ivonne va cobrar 98.000 euros per la primera entrevista que va donar per carregar contra mi i per la segona va cobrar 86.000 euros més. Ivonne ha muntat un negoci amb mi a compte del seu fill», confessava Navarro.

Reacció a les declaracions en directe d'Ivonne Reyes

«Sap que és el que treu de polleguera Pepe Navarro. S'ha portat sempre bé amb tota la premsa», analitzava Lydia a 'Sálvame' després de les paraules d'Ivonne Reyes. Mentrestant, Kiko va afirmar que la model no va parlar ahir en profunditat perquè «està esperant seure's al 'Deluxe' a donar una exclusiva».

Així mateix, Vanessa Martín, la dona que va guanyar Pepe Navarro per un delicte de violència de gènere, també ha reaccionat a les paraules del presentador.