La Reina Letícia llueix impressionant als 49 anys

La salut de la reina Letícia torna a ser notícia: Elionor no vol que vagi

La reina Letícia tenia pensat fer un viatge que ara corre perill

La reina Letícia Ortiz es troba en un dels millors moments de la seva trajectòria mediàtica. Ara que acaba de tornar de Suècia, país que s'ha fet ressò del seu bon comportament, sembla que la dona de Felip VI ha deixat enrere tots els seus detractors i fent que la premsa en parli molt bé.

No obstant això, Letícia tenia previst viatjar al Senegal el pròxim 13 de desembre per assistir a la inauguració d'una nova seu de l'Institut Cervantes. Però, aquesta excursió corre perill perquè els responsables de la Casa Reial estan preocupats per la salut de la reina. I és que, recordem, la pandèmia ocasionada pel coronavirus encara segueix present i acaba d'aparèixer una nova soca.

Reina Letícia amb un barret vermell.
Letícia Ortiz ha triomfat a Suècia. | CatalunyaDiari
 

La reina Letícia havia organitzat la seva agenda per sortir d'Espanya les properes setmanes, però el coronavirus ho ha canviat tot. L'arribada de la variant sud-africana a Europa ha fet saltar les alarmes, i els experts recomanen reforçar les precaucions. Per això, possiblement la princesa Elionor, filla de la reina, no vol que la seva mare surti del país.

La dona de Felip VI ha acaparat molts titulars pels seus suposats problemes de salut, tot i que cap mitjà ha aportat proves. Només es basen que està massa prima i especulen que aquesta circumstància li deixi exposada al coronavirus. No obstant això, els defensors de la reina asseguren que segueix una dieta molt estricta i que la seva primesa és fruit de la seva genètica.

Primer pla princesa Elionor.
Elionor de Borbó tornarà a Espanya per Nadal. | CatalunyaDiari

 

Per la seva banda, la princesa Elionor, hereva al tron espanyol, està vivint al Regne Unit perquè està estudiant en un internat situat a Gal·les. Segons ha sortit publicat, tornarà per passar les festes de Nadal al costat de la seva família i té ganes de retrobar-se amb la seva germana Sofia, qui tampoc vol que la seva mare viatgi al Senegal perquè sap que corre cert perill.

La reina Letícia compleix el seu desig més gran

Letícia Ortiz va pensar que el millor per a la seva filla Elionor de Borbó era sortir d'Espanya i viure sola al Regne Unit durant un temps. A més, fonts properes a la Família Reial asseguren que la jove tornarà al país el pròxim 10 de desembre. I, tres dies després, la reina tenia pensat fer un viatge per inaugurar una nova seu de l'Institut Cervantes, però potser canvia d'opinió.

La variant sud-africana del coronavirus ha arribat a Europa i les autoritats estan començant a imposar restriccions. En cas que el Govern espanyol prengui mesures sobre això, la dona de Felip no podrà sortir del país. De fet, tot fa pensar que el seu viatge corre perill, ja que en les últimes setmanes la pandèmia ha aconseguit unes dades força perilloses.

La princesa Elionor s'ha convertit en un dels membres més estimats de la Família Reial. És més, els experts en el tema asseguren que gràcies a Letícia ha millorat la seva imatge pública, ja que tothom reconeix que l'hereva té una educació exemplar i que està molt ben educada.

La infanta Sofia ocupa un pla molt més discret, però també té certa influència als mitjans de comunicació. Són molts els periodistes que asseguren que està desitjant tornar a abraçar la seva germana, puix que totes dues estan molt unides. Tanmateix, cada vegada falta menys perquè la família celebri un dels Nadals més especials dels últims anys.

Letícia Ortiz eclipsa a la reina emèrita

Encara que Letícia Ortiz ha protagonitzat escàndols molt sonats als mitjans de comunicació, el pas del temps ha demostrat que és una bona reina. Així, ha sabut dedicar els seus darrers anys a educar Elionor de Borbó i li ha atorgat tot el protagonisme possible.

Per la seva banda, Sofia de Grècia també va tenir un exèrcit de defensors força poderós, però avui sembla haver desaparegut. Segons ha sortit publicat, ha tingut gestos injustos amb la seva nora, cosa que ha debilitat la seva influència social. Així que, actualment la premsa parla millor d'Ortiz que d'ella.