Primer pla d'Antonio David Flores

Les tres cares de 'Sálvame' que a casa de David Flores no poden veure ni en pintura

La família Flores posa nom i cognoms als seus pitjors enemics

 David Flores no guanya per a disgustos. Mentre intenta llaurar-se un futur després d'haver acabat els estudis, el seu pare, Antonio David, es dedica a incendiar-ho tot amb les declaracions que fa.

Mitjançant el seu canal de YouTube, l'excol·laborador de Telecinco aprofita l'ocasió per a continuar descarregant bilis contra els que considera els seus enemics. 'Sálvame' i La Fábrica de la Tele són el seu principal objectiu, i els ha dedicat uns quants minuts als vídeos que publica.

Antonio David no sap viure sense polèmiques i les necessita per a seguir dalt de tot. No obstant això, les amenaces i insults que fa a través de YouTube amb prou feines provoquen reacció entre les persones a qui van dedicats, que eviten donar-li el protagonisme que demana a crits. Per aquest motiu, ara ha decidit donar els noms i cognoms dels col·laboradors de 'Sálvame' que no pot ni veure.

Els tres col·laboradors de 'Sálvame' que estan vetats a casa dels Flores

Ansiós perquè d'una vegada per totes rebi resposta des del plató del programa de les tardes de Telecinco, Antonio David va fer un pas endavant. Va compartir un vídeo en què assenyala les cares més conegudes de l'univers Mediaset.

Com si es tractés d'una entrevista, l'encara marit d'Olga Moreno es va sotmetre a cinquanta preguntes per a donar-se a conèixer sense embuts. Un qüestionari en què revela aspectes de la seva vida i fins i tot opina sobre la docusèrie de la seva exdona.

Sobre això últim, ha explicat que ha sigut el pitjor que li ha passat, a nivell professional i personal. S'ha mostrat completament diferent quan ha parlat de l'etapa que va viure a 'Crónicas Marcianas', i ha recordat amb afecte Xavier Sardà. Sobretot perquè, segons explica, va ser el presentador qui va voler comptar amb ell tant sí com no.

Després, l'excol·laborador passa a enumerar les cares de Telecinco que no suporta. Persones amb qui ha tingut forts enfrontaments i que no vol tornar a veure mai més.

La primera que anomena és Karmele Marchante, de la qual recorda moments molt durs, tot i que assegura que «li tinc afecte». Un canvi de criteri motivat, potser, per les declaracions de la periodista contra Fidel Albiac, del qual diu que tenia fixació amb Antonio David.

Els altres dos col·laboradors amb qui no vol tornar a coincidir són Aída Nízar i Enrique del Pozo. Dues cares amb qui també va tenir enfrontaments i que, de ben segur, no trigaran a respondre a les seves provocacions.

Els suports d'Antonio David Flores

Deixant de banda les persones a qui encara té certa ràbia, Antonio David ha revelat quins famosos sí que li donen suport. Molts noms ja se sabien, però alguns han sorprès.

Segons l'excol·laborador, encara pot comptar amb Kiko Matamoros, Alessandro Lequio, Carlos Latre o Boris Izaguirre. Aquests dos últims els va conèixer a 'Crónicas Marcianas', però es desconeixia que encara tinguessin relació amb ell.

Pel que fa al suport que diu que té d'Alessandro Lequio, sembla que l'exguàrdia civil no ha fet cas de les últimes declaracions. L'italià va confessar a 'El programa de Ana Rosa' que està fart de sentir-se manipulat per Antonio David i que s'havia distanciat d'ell.

També ha sorprès que entre els seus defensors esmentés Mila Ximénez, ja morta. Si bé és cert que van congeniar molt quan van coincidir a 'Gran Hermano VIP,  amb el temps la relació es va refredar, sobretot quan ella va emmalaltir.

Quan es va emetre el documental de Rociíto, Mila ja no sortia a 'Sálvame', però persones properes a ella van manifestar l'opinió que tenia al respecte. Van afirmar que la col·laboradora se sentia enganyada per Antonio David i que feia mesos que no parlaven.

No obstant això, ell s'entesta a afirmar que Mila li tenia afecte i que sempre va confiar en ell i el va recolzar.