Fotomuntatge de Pepe Navarro i Ivonne Reyes

Pepe Navarro demostra que no és el pare del fill d'Ivonne Reyes

Pepe Navarro va demostrar que la paternitat que se li atribueix és falsa

Durant anys, Ivonne Reyes ha afirmat tant rotundament com públicament que Pepe Navarro és el pare del seu fill, Alejandro. El presentador, per la seva banda, sempre ho ha negat. Però, per no voler sotmetre's a unes proves d'ADN, el jutge va dictaminar que sí que ho era i des de fa sis anys li està pagant una pensió alimentària.

Tanmateix, aquesta història va fer un tomb dissabte passat, ja que el periodista es va asseure al plató de 'Sábado Deluxe' per donar, per fi, la seva versió. És més, la seva intenció va ser deixar en evidència la veneçolana i demostrar que ha mentit en aquest assumpte.

Pepe Navarro va anar al 'Deluxe' per 'desmuntar' Ivonne

Segons sembla, 13 han sigut els anys que el programa dels dissabtes de Telecinco ha intentat que Pepe hi anés. Sí, perquè sempre s'hi havia negat, fins ara. La nit de dissabte passat va concedir la seva entrevista més esperada, en què va parlar alt i clar de la seva suposada paternitat del fill d'Ivonne.

De fet, a través d'un avanç que es va emetre a 'Sálvame', va ser molt clar. I és que va reconèixer que la seva decisió havia estat deguda al fet que «ara és el moment de parlar. Ho és perquè hi ha prou informació i, sobretot, documentació per explicar una veritat tan objectiva com sigui possible».

A això hi va afegir: «Fins ara s'ha escoltat una veu que simplement parlava de la seva vida i manipulava allò que li donava la gana. En aquest instant tenim documentació suficient per posar en evidència aquesta manipulació i per explicar les coses tal com van passar».

Ivonne Reyes i el seu fill, Alejandro Reyes
Pepe Navarro mostra documentació per deixar clar que no és el pare d'Alejandro | GTRES

D'aquesta manera és com va quedar clar que Navarro volia deixar en evidència a Ivonne d'una vegada per totes, puix que va voler demostrar davant del públic que ell no és el pare biològic del jove.

Pepe Navarro respon les preguntes més espinoses sobre Alejandro

Durant el programa, se li va preguntar a Pepe sobre un assumpte que ja se li va posar sobre la taula a l'entrevista prèvia. Ens estem referint, concretament, que està passant una pensió a Alejandro perquè un jutge va determinar que ell era el pare. Una decisió que va ser presa després que ell no volgués sotmetre's a la corresponent prova d'ADN.

Sobre aquest fet va respondre: «Aquí hi ha dues veritats: una és la jurídica i una altra és la biològica i científica. La jurídica és la que és. Un tribunal, perquè jo no em vaig fer la prova, em va adjudicar la paternitat».

«I, després, hi ha una realitat biològica que diu que aquest noi no és el meu fill. És a dir, que el fill d'Ivonne Reyes no ho és de Pepe Navarro», va sentenciar.

En aquest punt, es va voler saber què opinava sobre que ella continués mantenint la seva suposada mentida, al qual va respondre: «No es vol situar en un punt com aquest en què queda en dubte tot el que ha fet durant aquests 10 anys. I que tot el que ha fet, és clar, ha tingut una remuneració important al llarg d'aquest temps».

Alexandre i Ivonnes Reyes
Segons Pepe Navarro, Ivonne menteix des de fa anys | GTRES

Així mateix, va afegir: «A més, m'imagino que reconèixer un error d'aquesta envergadura a hores d'ara, per a ella ha de suposar un gran greuge. Tot i que crec que, naturalment, corregir és de savis».

«Jo em vaig equivocar no fent-me la prova, però tres anys més tard vaig rectificar. Han passat sis anys des de llavors. Prou temps perquè ella també hagués reaccionat i enfrontat a una veritat que ajudaria el seu fill», va reconèixer.

De la mateixa manera, va referir-se al material que va presentar, dient que per a Reyes «no és desconegut, ja que de manera, més o menys fraccionada, ha anat apareixent i ella n'és coneixedora».

«El que sí que pot ser nou és que jo parli per primera vegada sobre aquest assumpte i ho faci en profunditat. I també amb documentació que fins ara no tenia, que és concloent i determinant per aclarir-ho tot i per donar-li un toc objectiu i jo crec que definitiu», sentenciava.