Primer pla de Carlota Corredera amb cara de circumstàncies

Carlota Corredera, destrossada. S'ha descobert el seu secret: «Deutes milionaris i sense feina»

Carlota Corredera s'ha comprat una casa de luxe i ha hagut de demanar ajuda per a pagar-la

Carlota Corredera, periodista i presentadora de Telecinco, s'ha convertit en una de les cares més polèmiques de la petita pantalla. Va començar la seva carrera professional darrere de les càmeres, però els seus responsables es van adonar que tenia un gran talent per a comunicar. A poc a poc ha anat guanyant força dins dels mitjans i actualment té un poder televisiu considerable.

Va ser l'encarregada de presentar el documental 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', un programa que Telecinco va dissenyar per a Rocío Carrasco. Aquest espai ha donat veu al feminisme i ha convertit la filla de 'la més gran' en una autèntica estrella d'aquest moviment. El problema és que Carlota ha sortit força perjudicada d'aquest enrenou i alguns espectadors exigeixen que abandoni la televisió.

Rocío Carrasco i Carlota Corredera
Carlota Corredera és una de les grans defensores de Rocío Carrasco | La Noticia Digital

Rocío Carrasco ha dividit la premsa del cor en dos bàndols: d'una banda, els que confien en ella, i de l'altra, els que donen suport a Antonio David Flores, el seu exmarit. Corredera defensa que aquest ha maltractat físicament, verbalment i mediàticament Rociíto i no consenteix que ningú ho posi en dubte. Alguns espectadors consideren que les sentències de la comunicadora són massa injustes i exigeixen que algú li freni els peus.

La presentadora exerceix de substituta de Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame'. Fins fa poc, tenia un paper secundari, cosa que ha canviat des que va ajudar Rocío Carrasco a convertir-se en reina del feminisme. I molta gent l'acusa d'haver-se aprofitat d'aquesta estratègia per a guanyar popularitat i diners.

Carlota Corredera té un deute de 250.000 euros

La gallega fa temps va confessar que coneixia de primera mà el món del lloguer d'habitatges. Segons va explicar, no es podia permetre comprar un immoble fins fa poc temps, concretament fins al 2019. El diari digital 'Crónica Global' assegura que Carlota va demanar una hipoteca que pujava a 250.000 euros perquè no tenia prou diners.

Corredera va deixar de ser directora de 'Sálvame Deluxe' per a convertir-se en presentadora de 'Sálvame Diario', però no exerceix de manera contínua. La revista 'Lecturas' assegura que l'habitatge de la periodista té un preu que supera els 600.000 euros, una xifra molt elevada per a ella. Recordem que la gallega comparteix programa amb quatre presentadors més: Kiko Hernández, Nuria Marín, Paz Padilla i Jorge Javier Vázquez.

Alguns usuaris de Twitter, principalment els detractors de Rocío Carrasco, recorden que fa tot just un any va sortir publicada una notícia sorprenent. Segons es va explicar, la substituta de Jorge Javier estava tenint problemes per a fer front a alguns pagaments perquè no treballava prou. «Tenia deutes milionaris i estava sense feina», comenta algú a l'esmentada xarxa social.

Carlota Corredera, acusada de defensar Rociíto per interès

Antonio David Flores, exmarit de Rocío Carrasco, ha estat exiliat dels mitjans de comunicació. Carlota ha tingut molt a veure en aquest desterrament mediàtic, i els fans de Flores li ho perdonen. Acusen la presentadora d'haver-se aprofitat del drama de l'exmatrimoni per a guanyar, ja que «no sabia com pagar la hipoteca».

Fotografia de Carlota Corredera recollint el premi
Carlota Corredera ha rebut un premi important relacionat amb el feminisme | GTRES

Corredera ha patit molt per aquesta mena de crítiques, però assegura que no es rendirà mai i que sempre defensarà les dones. Presumeix de ser un referent en temes relacionats amb el feminisme. De fet, li han donat un premi fa poc. Això també ha aixecat força polèmica, ja que hi ha qui pensa que no se'l mereix.

Antonio David Flores està convençut que la gallega és una de les grans responsables del seu patiment. Així doncs, ha decidit utilitzar el poder que té a les xarxes socials per a treure la màscara a la presentadora. Els seguidors de l'ex de Rociíto pensen que està motivada per interessos econòmics.