Fernando Ligués i Amelia Bono

Espanya té nova soltera d'or: Amelia Bono trenca amb la parella

Amelia Bono i Fernando Ligués han posat punt final a la seva relació

Des que va decidir separar-se de Manuel Martos l'estiu passat, Amelia Bono s'ha convertit en una de les dones més perseguides per la premsa rosa. Tot plegat perquè, poc després de la ruptura, es va descobrir que tenia nou xicot, l'empresari madrileny Fernando Ligués. La relació ha estat portada dels mitjans del cor en més d'una ocasió, i avui ho tornen a ser, però no pas per bones notícies. Sembla que han decidit trencar la seva relació de manera inesperada.

Amelia Bono i Fernando Ligués trenquen

El mes d'octubre passat es va publicar que Amelia estava sortint amb Fernando. D'ell, es va revelar que té 47 anys, que és llicenciat en Ciències Empresarials i que destaca per ser un important financer de l'Estat espanyol. Ligués prové d'una família adinerada i que té tres fills amb Maria T., amb qui es va divorciar l'any 2019.

Bono i el seu xicot es van conèixer gràcies a la colla que comparteixen a Marbella. Van iniciar una relació que els ha aportat molta felicitat a tots dos, o això han demostrat les fotografies de les revistes del cor. Van apostar tan fort pel seu amor que fins i tot Ligués li ho va explicar a la seva exparella. No volia que patís i que se n'assabentés pels mitjans del cor.

Tot i això, aquest dilluns la revista 'Lecturas' ha publicat que la relació ha arribat al final. Fa uns dies, Boni i Ligués haurien decidit separar els camins, i fins i tot s'ha arribat a manifestar que tenen clar que no hi ha marxa enrere, que no és possible la reconciliació. La causa que s'hagi produït el trencament és que tenen plans de vida diferents i que no són compatibles per caràcter.

Crònica d'una ruptura anunciada

Amb la notícia de 'Lecturas', Amelia Bono torna a estar sola, després d'una ruptura que ja s'intuïa que trigaria poc a produir-se, ja que poques setmanes després que es fes pública la seva relació amb Fernando, es van publicar notícies que asseguraven que havien trencat

En aquest cas, es va afirmar que la separació s'havia produït perquè ell no sabia gestionar l'interès mediàtic que suscitava el seu afer. Fins i tot, es va insinuar que podria témer que això propiciés que s'investigés la seva vida i així veiessin la llum episodis o relacions que vol mantenir ocults. Malgrat tot, van superar la sotragada, però si en els primers compassos la relació ja coixejava, es preveia que això acabaria passant factura. I ha estat així, el final de l'amor ha arribat i sembla definitiu.

Amelia Bono
Amelia Bono ha trencat amb Fernando Ligués per les seves visions diferents de la vida | GTRES

De moment, cap dels dos no ha volgut confirmar o desmentir la notícia. Han optat per fer com fins ara, mantenir-se en silenci i seguir amb la vida sense fer declaracions. Així, Amelia, per exemple, s'ha centrat en les cures dels seus fills i també a la seva activitat professional. Això, sense oblidar la seva vida social atrafegada.