Jorge Javier Vázquez i la seva mare

La mare de Jorge Javier Vázquez trenca el silenci: «Em preocupa»

María Morales revela els detalls més desconeguts de la vida de Jorge Javier

Jorge Javier Vázquez és el gran protagonista de la revista 'Lecturas' d'aquest dimarts. El magazin del cor ha sorprès amb una de les entrevistes més personals que s'han fet a Jorge Javier. El presentador de 'Sálvame' s'ha obert en canal en una xerrada amb la seva mare, María Morales, que deixarà molts lectors amb la boca oberta. María Morales va acceptar el repte d'entrevistar el seu fill, i ho ha fet amb la mateixa ironia que sol tenir el presentador quan es posa davant d'una càmera.

La mare de Jorge Javier revela la part menys coneguda del seu fill

La mare de Jorge Javier ha mantingut una conversa molt sincera amb el seu fill. 'La Mari' ha buscat la part més desconeguda del seu fill, i les seves preguntes incisives han fet que surti una entrevista plena de confessions sobre Jorge.

A l'entrevista, María lamenta no poder parlar més vegades amb el seu fill, i li proposa, d'entrada, parlar «de nosaltres, de tot, però criticar no, no m'agrada criticar».María Morales viu a Badalona, ciutat on va néixer Jorge Javier fa 51 anys i on segueixen residint també les dues germanes grans del presentador, Ana i Esther. 

Primer pla de Jorge Javier presentant Secret Story
Jorge Javier Vázquez s'ha obert en canal en ser entrevistat per la seva mare a 'Lecturas' | MEDIASET

En aquest sentit, fa 25 anys que Jorge viu a Madrid, a més de 600 quilòmetres de la seva estimada mare, i cada cert temps viatja a veure-la. Per això, irònicament, Jorge Javier li preguntava a la seva mare si vol que «torni a Badalona?». La resposta ha estat rotunda: «Jo el que vull és la felicitat per a tu, siguis a Madrid, a Barcelona oa Badalona».

Jorge Javier se sincera com mai i confessa a la seva mare el que els va demanar a les seves germanes quan va sortir de l'armari. En desvelar-los que era homosexual, els va pregar que no li diguessin res a la seva mare, però Ana els ho va explicar. «Va fer bé, tu potser no m'ho hauries dit mai», assegurava en aquesta línia Mari.

María Morales: «Jorge, ets un bon partit!»

Una cosa que no agrada gaire a María Morales és que el seu fill estigui sol, i la catalana desitja que el presentador tingui xicot. «Ets un bon partit! I bona persona, un treballador nat, ho tens tot. Però demanes tantes coses a un parella...», explica la mare de Jorge. Jorge, responent a això en un altre moment de l'entrevista, va etzibar que, segons la seva mare, «cada cop tinc un caràcter més semblant al del meu pare».

Jorge Javier Vázquez i la seva mare
Jorge Javier Vázquez sempre té paraules d'orgull cap a la mare 'La Mari' | GTRES

El pitjor moment a la vida de Jorge Javier

El març del 2019, Jorge Javier va patir un ictus per culpa del qual va haver de passar per quiròfan. La seva mare parla a 'Lecturas' amb Jorge d'aquell dur moment viscut, en que «tu [Jorge Javier] eres allà i nosaltres aquí, sense temps per reaccionar. Et pots imaginar com passem aquella nit».

'La Mari' deixa clar que no es perd un programa del seu fill. En aquest sentit, li recorda al seu fill que el coneix i sap «quan estàs malament, si has dormit bé, si has anat a dormir tard». A més, Jorge Javier sol aprofitar el Nadal per viatjar, una època amb què gaudeix moltíssim.