Fotomuntatge d'Olga Moreno i Antonio David Flores

Olga Moreno trenca el silenci i li pregunten si ha tornat amb Antonio David

Olga Moreno podria estar preparant una exclusiva

Olga Moreno  va saltar a la fama fa més de dues dècades, just quan va començar la seva relació amb Antonio David Flores, exmarit de Rocío Carrasco. L'empresària andalusa mai no ha volgut cridar l'atenció de la premsa, però sí que ha concedit diverses entrevistes explosives. La malaguenya va participar en un programa televisiu que l'ha convertit en una estrella, concursar a 'Supervivientes 2021'.

Olga Moreno és un personatge molt perseguit per la premsa del cor, encara que ella no se sent còmoda sent el centre d'atenció. Ssempre que pot s'escapa a Sevilla per refugiar-se a la seva família, amb qui té una estupenda relació. Tot i això, els seus intents d'amagar-se se n'han anat en orris, perquè un equip de reporters l'ha seguit.

La família d'Olga Moreno i Antonio David
Olga Moreno s'ha refugiat a la família | GTRES

Antonio David Flores ha estat exiliat dels mitjans de comunicació, però de tant en tant torna per aclarir algun escàndol. La premsa del cor va assegurar que Flores s'havia separat d'Olga, amb qui té una filla en comú. Antonio David va confirmar l'escàndol i va responsabilitzar la pressió televisiva de tot el que havia passat.

Olga no s'ha volgut pronunciar sobre això i molts periodistes asseguren que té alguna cosa a amagar. Hauria donat una segona oportunitat a l'antic col·laborador de Telecinco, però estan preparant una secreta exclusiva. Ningú té proves que demostrin aquestes intencions, encara que són molts els experts que estan convençuts d'aquest atreviment.

Rocío Flores, filla d'Antonio David, va ser la primera a parlar sobre una possible reconciliació. Seguint el seu discurs, la seva família sempre ha estat força unida i ningú no permetria que cap escàndol generés un problema. És possible que la parella hagi decidit començar de zero pel benestar del seu entorn.

Olga Moreno, enxampada: «Estic esperant»

La família d'Olga ha aconseguit una gran popularitat als mitjans, ja que han sortit en defensa de l'empresària més d'una vegada. Molts reporters s'han fet ressò de la presència de les germanes de l'andalusa, com ara Raquel Moreno, que ara ha decidit desaparèixer del focus mediàtic.

La guanyadora de 'Supervivientes 2021' s'està refugiant al seu entorn i un grup de reporters ha descobert quins eren els seus pròxims plans. Els paparazzis han trobat la madrastra de Rocío Flores a les portes de la casa d'un familiar proper, i li han preguntat sobre la reconciliació amb Antonio David Flores, però ella no s'ha pronunciat.

És la primera vegada que Olga des de fa temps, encara que les seves paraules no aclarit res del que està passant. Ningú no sap si l'exparella s'ha donat una segona oportunitat o si estan preparant una entrevista exclusiva. Antonio David ha tingut moltes oportunitats d'aclarir quina era la situació, però no ho ha fet. Aquest comportament genera sospites, ja que molts pensen que també té alguna cosa a amagar. Tothom sap que és un mestre de l'espectacle i que sap negociar molt bé amb la premsa del cor.

Foto de la família Flores Moreno
Olga Moreno i Antonio David Flores podrien haver tornat | cedida


 

Olga Moreno, al descobert: «L'un per a l'altre»

L'entorn d'Olga assegura que continua sentint un gran amor per Antonio David. Segons expliquen, «estan fets l'un per a l'altre», així que no acabaran la seva història amb aquest final. La família Moreno sap l'assetjament que està patint, per la qual cosa té por de parlar.