Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sergio Ramos durant un partit de la selecció espanyola

Les 5 nòvies famoses que va tenir Sergio Ramos abans de conèixer Pilar Rubio

Sergio Ramos va tenir una atzarosa vida sentimental amb dones molt conegudes del nostre país

El futbolista sevillà ha sigut notícia aquesta setmana. I tot perquè, després de setze anys, ha marxat del Reial Madrid. Ha deixat de ser el capità i una de les figures emblemàtiques de l'equip merengue.

Emocionat i una mica dolgut, ja que al final la seva acceptació d'acord no es va permetre, és com s'ha mostrat al comiat oficial que li han fet. En aquest ha comptat amb el suport de la seva dona, Pilar Rubio, i dels quatre fills que tenen en comú.

Ara emprèn un nou rumb vital amb Pilar i els fills, que són els seus pilars. La model ha aconseguit, com se sol dir, que posi seny. I és que abans de conèixer-la, va tenir una vida sentimental molt atzarosa.

 

El futbolista i la seva fascinació per les models

El 15 de juny de 2019, Sergio Ramos i Pilar Rubio es van casar. Ho van fer després de set anys de relació i quan ja tenien tres fills en comú. Va ser la manera de consolidar una història d'amor plena de passió, complicitat i comprensió.

El sevillà va trobar en la presentadora tot el que no havia trobat en les seves anteriors parelles. Dones que tenen en comú no només que són famoses, sinó també que gaudeixen d'una bellesa espectacular. I és que algunes són models.

Aquest seria el cas, per exemple, de Blanca Romero, la que va estar casada amb Cayetano Rivera. Ramos i ella van iniciar la relació el 2007, després que ella s'hagués separat. No obstant això, entre ells l'amor va durar molt poc.

De la mateixa manera, també va sortir amb Elisabeth Reyes, Miss Espanya 2006. Va ser una de les seves nòvies més conegudes. No van amagar la relació en cap moment i fins i tot van fer despertar rumors de boda

Malgrat tot, després de mesos junts, van trencar el 2008. Va ser la jove qui va revelar el motiu de la ruptura a la revista 'Hola!': «Ens hem atabalat. Potser hem tingut una relació massa intensa en un període de temps tan curt».

El defensa va tenir diverses relacions amb presentadores

A Sergio Ramos l'han conquistat models, però també presentadores molt conegudes de la televisió. I Pilar Rubio n'és un clar exemple.

No obstant això, abans que Rubio aparegués a la seva vida, Ramos va tenir dues relacions serioses amb famoses de la petita pantalla. Aquest seria el cas de Lara Álvarez, que actualment està al capdavant de 'Supervivientes'.

L'asturiana va captivar el cor de l'andalús el 2010 i van estar dos anys junts. Temps durant el qual es van mostrar molt enamorats. Malgrat tot, no van arribar a 'bon port' i van acabar trencant. I poc després, ell va caure rendit als encants de la seva actual dona.

[Instagram]CPBCUYEp6Om[/ instagram]

All currículum sentimental del futbolista també s'inclou la cordovesa Nani Gaitán. Aquesta, que va ser molt coneguda per la relació que va tenir el torero Rafi Camino, el 2008 va conquistar Sergio Ramos amb la seva bellesa i simpatia. La relació va durar molt poc, potser a causa de la diferència d'edat que els separava: 10 anys.

Una famosa actriu també va ser parella de l'exmadridista

A més de models i presentadores, el futbolista també va sortir amb una actriu molt famosa de casa nostra. Ens referim a Amaia Salamanca, coneguda per haver aparegut en sèries com 'Sin tetas no hay paraíso'.

Van començar a sortir el 2008 i es van convertir en una de les parelles de moda del moment. I és que els dos eren coneguts i vivien un moment pletòric en les seves respectives carreres professionals. Amb tot, només van durar uns mesos.

Segons es va publicar al seu moment a la premsa rosa, el responsable de la ruptura va ser ell. Sí, perquè tenia clar que encara no volia 'lligar-se' a una relació seriosa. Preferia ser més lliure i seguir gaudint de la vida sense tenir una parella estable.