Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La xicota de José Fernando, Michu, amb la seva filla Rocío

El nom de la filla de José Fernando Ortega i Michu: No podia ser un altre

La nena té un nom molt familiar i que no passa desapercebut

Moment delicat per a José Fernando, fill d'Ortega Cano. Després de quatre anys ingressat al centre psiquiàtric de Sant Joan de Deu, ara s'acaba de conèixer que prolongarà la seva estada allà.

En concret, haurà de passar dotze mesos en aquest espai. En qualsevol cas, el jove es troba acompanyat pels seus afins i en els últims dies, va rebre la visita de Michu i de la filla en comú d'ambdós.

La petita té un nom molt familiar. Es diu Rocío, com la seva àvia, Rocío Jurado. A més, van aprofitar per celebrar l'aniversari de José Fernando, que feia uns dies havia bufat 29 espelmes.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Malgrat ser preguntada pels mitjans de comunicació, Michu no va voler revelar res sobre l'estat de salut de la seva parella. Però sí que hi ha rumors que podria estar preparant una exclusiva en les pròximes setmanes. I és que la situació econòmica de la família no és la més pròspera.

Encara que intentava portar una vida tan discreta com fos possible, sempre que ho ha necessitat, no ha dubtat a parlar en revistes i programes. Ja fora per parlar dels problemes de José Fernando o de la família.

No obstant això, aquests plans que té la jove, no encaixen bé amb les idees de la seva cunyada Gloria Camila. La relació entre elles no es pot dir que sigui precisament bona perquè aquesta sosté que Michu no és bona companyia per al seu germà.

En declaracions a la premsa, la xicota de José Fernando va ser bastant escarida. Va admetre que la celebració de l'aniversari va anar «molt bé» i l'únic que li demana a la vida en aquests instants és «salut».

Se li va insistir sobre l'estat de salut del fill del torero i Rocío Jurado, però no va voler aprofundir en detalls. Tampoc es va mostrar molt disposada a parlar sobre la relació que mantenen en l'actualitat. Tot ho va saldar amb un «res a dir, moltes gràcies».

Respecte a com afrontarà el pròxim any, amb la seva parella de nou ingressat en un centre, ho té més clar. Assumeix que serà dur, però ho suportarà «com fins ara he fet». Cal no oblidar que José Fernando porta internat des de 2017 per tractar els seus problemes amb les addiccions.

Va ser una dura decisió que va haver de prendre la família al seu dia. No obstant això, sembla que la recuperació va més lenta del qual s'esperava.

El jove, que s'havia envoltat de males companyies, va aconseguir gastar l'herència deixada per la seva mare en molt poc temps. Aquest va ser un dels motius pels quals el seu pare i la seva germana insistissin a prestar-li ajuda i posar-lo en mans de professionals.

La xicota de José Fernando parla de la família

Després d'un temps allunyada dels focus de la premsa rosa, no es descarta que Michu torni a recuperar protagonisme. I sobretot estant en una família que dona tant joc als mitjans de comunicació.

Michu va assegurar que tot anava bé amb Gloria Camila i José Ortega Cano. Així, va mostrar la seva preocupació per l'estat de salut del destre, que recentment va passar pel quiròfan per un problema de cor. Una operació de la qual ara es troba en ple procés de recuperació.

On no va voler ficar-se Michu va ser en altres polèmiques familiars. Així mateix, va evitar parlar de conflicte que manté Conchi, la germana del torero, i la dona d'aquest, Ana María Aldón.

També va guardar silenci sobre la sèrie-documental de Rocío Carrasco. Per tant, va deixar ben clara la seva postura: no ha de fer declaracions. En cas contrari, «després em renyen».

Cal dir que la germana gran de José Fernando Ortega s'hauria interessat pel seu estat de salut en les últimes dates. Almenys així ho asseguren certes informacions, ja que la relació entre ells sempre havia estat força distant.