Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marta López al plató de 'Sálvame'

Marta López trenca el seu silenci sobre l'estat de Mila Ximénez

La col·laboradora de Telecinco ha trencat el seu silenci per enviar-li un missatge a la seva companya

En els últims dies, els missatges d'ànim i afecte a Mila Ximénez s'han multiplicat. Després de conèixer-se l'empitjorament de la seva malaltia, els seus amics i companys no han dubtat a enviar-li forces a través de les xarxes socials. Entre ells, Marta López, que ha trencat el seu silenci per parlar de la seva companya.

Van ser molts els personatges famosos que s'han acordat de la periodista en aquests moments tan crítics. Uns gestos de suport que la seva família, que l'acompanya en tot moment al seu domicili de Madrid, agraeix enormement.

A les xarxes socials, des de famosos, companys o fins i tot anònims han volgut tenir un gest amb ella. I és que, des que se li detectés un càncer fa un any, la col·laboradora de 'Sálvame' ha estat sempre ben acompanyada.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Això li ha fet lluitar fins al final amb totes les seves forces i no perdre l'ànim. És més, com va admetre una vegada, tot això, també li permetia continuar lluitant en aquesta batalla contra la malaltia.

Personatges molt coneguts, i alguns vinculats a Telecinco, com a Christian Gálvez i Anabel Pantoja, han volgut traslladar-los mostres d'afecte a la periodista. També Marta López, companya d'ella al plató.

Després d'un temps guardant silenci, l'exconcursant de 'Gran Hermano' ha emprat les xarxes socials per expressar-se. «Vull enviar tota la força del món a la meva estimada Mila Ximénez», va escriure. De fet, va descriure a Mila com una autèntica «campiona».

Perquè sàpiga que no està sola en aquesta lluita diària, assenyala que «ens tens a tots amb tu». Així, tant de manera pública com en privat, els seus companys sempre han volgut estar al seu costat.

Malgrat ser una col·laboradora polèmica, en tot moment s'havia guanyat l'afecte dels que tenia al seu costat a la televisió. I és que el seu fort caràcter era compensat amb la proximitat i generositat que els transmetia en cada dia.

Divendres van saltar les alarmes

En les últimes setmanes, les visites al metge per part de Mila Ximénez eren freqüents. Continuava amb el seu tractament i tot semblava anar normal. Però, divendres passat van saltar totes les alarmes.

Una informació revelava que havia patit un empitjorament després de sortir de l'hospital. Al centre mèdic havia estat un parell de dies, però la col·laboradora va optar per marxar al seu domicili.

Allà li haurien sedat i roman acompanyada dels seus familiars més directes. Entre ells la seva filla Alba Santana, que viu a Amsterdam; i el seu germà Manolo, la seva mà dreta.

Malgrat que el normal hagués estat quedar-se ingressada a l'hospital, l'ex de Manolo Santana s'hauria decantat per anar-se'n a casa seva. Allà podria estar més tranquil·la i envoltada dels seus. Una de les seves últimes voluntats.

En tot moment, va deixar clar que volia estar acompanyada per ells. Estar amb tota aquesta gent que la va acompanyar sempre durant l'últim any. Ells la van ajudar a enfrontar-se al càncer amb major enteresa, sense deixar que llancés la tovallola.

Tots ells es van presentar al seu domicili madrileny la setmana passada, on es mantenen al seu costat. A més d'Alba, també hi ha els seus germans Manolo, Conchi i Nani, a més dels cunyats. De manera urgent, molt abans del previst, es van haver de reunir.

Mila Ximénez va ser sedada divendres al matí. Malgrat que s'ha vist a alguns dels seus cercles pròxims pels voltants de la casa, cap ha volgut confirmar el seu estat de salut. Tanmateix, gestos seriosos i de preocupació eren la tònica dominant.

Sobretot en el cas de Manolo Ximénez, amb qui la periodista manté una relació més estreta. Durant la seva participació en alguns 'realities' de la cadena, ell es va encarregar de defensar-la. Fins i tot va aconseguir guanyar-se l'afecte del públic.