Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mila Ximénez, agafada de la mà del seu germà Manolo a la boda de Belén Esteban i Miguel Marcos

Manolo, el germà de Mila Ximénez que li va ocultar el seu càncer per generositat

La col·laboradora sempre ha tingut una connexió especial amb ell

Tota la família de Mila Ximénez està molt pendent d'ella. El seu estat de salut és molt delicat i sembla que ja no hi ha esperança. Però la col·laboradora segueix agafant-se a la vida. Lluitant per intentar complir la seva promesa de no deixar-se vèncer i per a això compta amb la força dels seus.

Familiars i amics que romanen al seu costat per acompanyar-la i mostrar-li tot el seu afecte. Han estat nombroses les visites que ha rebut en aquests dies, però al costat d'ella hi ha les persones més especials.

Acompanyant a la seva filla Alba, es troben els germans de la col·laboradora. Conchi, Encarna i Manolo han decidit traslladar-se fins al domicili de Mila per estar amb ella.

Una família unida per la desgràcia, recordem que els tres germans també han lluitat contra el càncer. Tot un exemple de superació on la col·laboradora s'ha refugiat aquests dies. No obstant això, és amb Manolo amb qui més connexió ha tingut.

El gest de generositat del germà de la periodista

Manolo s'ha convertit en el portaveu de la família en aquests durs moments. El seu gest d'abatiment demostra que no hi ha res a fer que no sigui acompanyar-la en el viatge.

Han estat 12 llargs mesos lluitant contra la malaltia i comptant amb el suport incondicional dels seus. La relació entre els quatre germans sempre ha estat exemplar, però amb Manolo hi havia una connexió especial.

Així ho ha manifestat en més d'una ocasió la pròpia Mila. Per a ella el seu germà suposa un pilar fonamental per la seva manera de ser i per saber mantenir les formes.

Va ser l'encarregat de defensar-la quan va participar a 'Supervivientes' i també a 'GH VIP'. Sense tenir experiència en televisió, va bregar a la perfecció amb tot i amb tots. Però el que més va meravellar a la col·laboradora va ser la seva generositat envers ella en la seva aventura a Hondures.

Era l'any 2016 quan a Manolo li van diagnosticar un càncer. Va decidir no comentar-li res a Mila perquè pogués estar a 'Supervivientes' sense estar condicionada i que decidís anar-se'n.

Una decisió que al seu retorn no va entendre, però que va acabar assimilant lloant al seu germà. «Quan ho vaig saber em vaig tornar boja contra la meva cunyada i contra tots i vaig plorar molt, després ho vaig entendre», explicava al seu retorn. «No es pot ser més generós que el meu germà», afegia orgullosa d'ell.

Mantenint les maneres fins i tot en el pitjor moment

Mila parlava del seu germà amb devoció i la veritat és que la premsa ha pogut comprovar a què es referia. Sempre s'ha mostrat respectuós amb els mitjans de comunicació sabent quina era la professió de la seva germana.

Fins i tot ara, quan es tracta del pitjor moment de la família, Manolo segueix atenent els reporters amb educació. Ell ha estat l'encarregat de parlar davant els micros quan la col·laboradora no tenia forces, però també l'encarregat de donar la pitjor notícia.

El seu aspecte seriós dels últims dies omplen de consternació i angoixa. Tot i que no ha confirmat exactament en quin punt es troba Mila, una simple paraula n'hi ha hagut prou.

Mentre sortia del domicili de la seva germana per agafar aire i fer una passejada amb la seva dona, Manolo va ser interceptat per la premsa. La mascareta impedia veure el seu rostre, però els seus ulls no enganyaven. Hi havia preocupació.

«Res», així va respondre a la pregunta sobre si podia explicar alguna cosa sobre l'estat de salut de Mila. Poc més calia dir. La seva serietat desprenia que alguna cosa no anava bé i totes les alarmes es van disparar.

La seva breu intervenció va ser presa com a confirmació del pitjor dels presagis i es va posar en marxa un mecanisme de suport a la col·laboradora. Un moviment en les xarxes socials amb missatges d'afecte i força per poder fer front al dur moment.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]