Alba Santana amb la seva mare Mila Ximénez

Alba Santana, la filla de Mila Ximénez, al seu costat les 24 hores

La col·laboradora de 'Sálvame' està sedada a casa seva amb la companyia de la seva família

Mila Ximénez, que está sotmesa a sedació pal·liativa, compta amb el suport de la seva família. 

La col·laboradora de 'Sálvame' va sol·licitar l'alta voluntària després d'un ingrés inesperat a la Clínica La Luz, on s'encarreguen del seu cas.

La família de Mila està molt unida i no la deixen sola en cap moment. És més, la seva filla, Alba Santana, ha viatjat des d'Amsterdam per fer-li costat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Sens dubte, el suport de la seva família és imprescindible perquè Mila sigui optimista. A més de la seva filla Alba, la resta de la família, companys i seguidors li envien missatges de suport.

Mila està molt ben acompanyada

Manolo, Concha i Encarna Ximénez de Cisneros fan tot el possible perquè la seva germana no s'ensorri. Ha estat un any molt llarg d'intervencions, tractaments, desil·lusions i disgustos per a Mila i la seva família.

Al seu torn, la seva filla ha estat al peu del canó. Cal destacar que Alba compta amb l'ajuda d'una altra persona per poder cuidar a la seva mare.

A part dels seus familiars, cal posar el focus en una altra persona molt especial: el seu marit Aviv Miron. Actualment viuen a Amsterdam amb els seus dos fills. Així doncs, Aviv s'encarrega de tota la logística a Holanda perquè Alba  pugui estar al costat de la seva estimada mare. 

Alba Santana compta amb un suport especial

La parella es va conèixer en una universitat suïssa i, després de complir els 18 anys, Alba va apostar per quedar-se fora del país i llaurar-se un futur. Alba i Aviv es van casar el 16 juny de 2006 i les noces es van celebrar a Marbella. A més, la parella té dos fills, Alexander i Victoria.

L'esdeveniment nupcial es va realitzar pel ritu jueu (la religió d'Aviv) i van acudir familiars i amics de la parella. Aquella data va ser un dia per recordar, ja que van ser molt feliços i ho van celebrar amb tots els seus convidats en una gran festa a l'Hotel Puente Romano.


En uns dies molt durs per a tota la família, el marit d'Alba demostra que estan molt units. Aviv fa tot el possible perquè la seva dona pugui estar amb Mila.

Mila Ximénez lluita contra el càncer des del 16 de juny de 2020. Tristament, el seu estat de salut no millora, però caldrà esperar per veure si la sedació pal·liativa fa que la col·laboradora pugui viure més temps amb els seus éssers estimats.