Joaquín Cortés, la seua dona embarassada i el fill major en comú | Imatge Instagram @joaquincortesworld

Joaquín Cortés parla a les portes de l'hospital del seu bebè ingressat

El segon fill de Joaquín Cortés pateix una malaltia respiratòria molt greu

Joaquín Cortés i la seva parella, Mónica Moreno, viuen un dels moments més durs de la seva vida. I és que el seu fill de quatre mesos, Andrea, està ingressat a la Clínica San José de Madrid. El motiu és que pateix una malalita coneguda com VCR (Virus Sincilial Respiratori), que sol ser greu en menors d'un any.

Ahir, el bailaor va atendre la premsa amablement a la porta de l'hospital. Ho va fer per a deixar clar que, tot i la gravetat, el seu segon fill evoluciona de manera favorable.

L'estat de salut del fill petit de l'artista

El 13 de juny, el fill petit de Joaquín i Mónica va ingressar a l'hospital. L'esmentat virus, que li havia provocat una bronquiolitis, feia que tingués dificultat per a respirar. Per aquest motiu, el van haver de connectar a una màquina per a proporcionar-li oxigen.

Des de llavors, Andrea continua al centre mèdic. I tot amb el suport incondicional dels seus pares, que van fent torns per encarregar-se tant d'ell com del seu germà, Romeo, que té 2 anys.

Ahir, un equip de l'agència Europa Press va esperar que el bailaor arribés a l'esmentat centre mèdic per a preguntar-li com evolucionava el nen. L'artista, amablement, va respondre que «està una miqueta millor». I a la pregunta de si Andrea rebria ja l'alta, va contestar: «No ho sé. Tant de bo. Però bé, tot bé».

Tot seguit, els periodistes van manifestar que el problema de salut d'Andrea ha estat un revés considerable. I sobre això, Joaquín va afegir: «Ha sigut un ensurt molt gran».

L'artista estava molt més tranquil que fa uns dies, però, com és lògic, segueix molt preocupat pel seu fill. I va afegir «Perdoneu, però no tinc gaires ganes de parlar. Disculpeu-me. Gràcies».

No obstant això, just abans d'entrar a la clínica, va llançar un missatge positiu sobre l'estat del bebè: «L'important és que està una miqueta millor i sembla que està fora de perill».

La parella del bailaor també parla de l'estat d'Andrea

A Mónica Moreno també la van interceptar. Segons 'Ok Diario', va deixar clar que «ha anat evolucionant bastant bé. Està en molt bones mans».

Visiblement cansada, va reconèixer que la situació està sent molt dura perquè «hem estat a punt d'anar-nos-en a l'UCI». A més, va afegir: «Ho he passat malament perquè he vist el meu nen malalt. I també perquè, tot i que diuen que tira endavant, mai saps què passarà».

La dona del bailaor va explicar que el que ha passat ha dificultat que seguís donant-li el pit a Andrea. Va explicar que «Li han ficat una sonda del nas a l'estómac perquè, quan li donava el pit, s'esgotava. Em van dir que tot l'esforç havia de ser perquè pogués respirar».

Malgrat tot, va assegurar que Andrea va millorant i que tant ella com Joaquín estan una mica més tranquils. I això és així perquè el bebè està sent perfectament atès i perquè «tenim moltíssima gent que ens dona suport».

Finalment, va reconèixer que el seu fill gran, Romeo, també està patint. El nen, de 2 anys, «està una mica trist perquè no sap què li passa al seu germanet. Em moro per veure'l».