Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban toca fons el dia de l'aniversari de la seva boda amb Miguel

La col·laboradora de 'Sálvame' està molt preocupada per la seva companya Mila Ximénez

Belén Esteban està molt enamorada de Miguel Marcos, amb qui es va casar el 22 de juny de 2019. El matrimoni té un vincle molt especial i, fins i tot, han decidit celebrar un segon casament.

La col·laboradora va haver de casar-se pel civil, ja que havia passat per l'altar eclesiàstic amb Fran Álvarez, el seu primer marit. Lamentablement, Álvarez ha mort i, per tant, Belén Esteban no té cap problema per validar el seu matrimoni en una església.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La parella de Belén és una persona molt discreta. Podria haver fet un gran negoci a la premsa de cor, però ha decidit mantenir-se al marge dels focus mediàtics.

Miguel és conductor d'ambulàncies, així que mai ha tingut la necessitat de vendre exclusives. De fet, quan Belén va vendre l'exclusiva del seu casament, no es va mostrar cap imatge de Miguel. 


Han passat dos anys des d'aquell moment. I malgrat que va ser un dia molt feliç, no han pogut celebrar-ho com haguessin volgut.La col·laboradora de 'Sálvame' té una amistat molt especial amb Mila Ximénez. I segons s'ha publicat, la sevillana es troba sedada al seu domicili.

Alguns integrants de 'Sálvame' ja han anat a donar-li l'últim adeu. La notícia està afectant molt al cercle més proper de Mila. Ningú es pensava que la malaltia avançaria tan de pressa ni que el tractament no fes el seu efecte.

Per aquest motiu, Belén no ha pogut celebrar el seu aniversari com tenia planejat. Tot fa pensar que Miguel li està donant suport durant aquests durs moments.

Una amistat molt especial

Els espectadors del programa de Jorge Javier Vázquez s'han adonat que Belén ha perdut el sentit de l'humor.

Les seves últimes intervencions han estat força diferents de la resta. Es troba sense ànim i sense forces per fer riure a l'audiència.

Mila Ximénez forma part de l'èxit de 'Sálvame', on treballa des de fa més de deu anys. S'han convertit en una família. De fet, Ximénez sempre ha estat la primera a donar la cara per qualsevol dels seus companys.

Així doncs, ara està rebent el suport de molts companys, L'últim en fer-li arribar un missatge ha estat Christian Gálvez a través de Cadena 100.

Belén Esteban està molt preocupada per l'estat en què es troba la seva amiga. El 22 de juny de 2019 ambdues van celebrar el casament de la col·laboradora. 

La sevillana va acudir amb un vestit dissenyat exclusivament per Agatha Ruiz de la Prada. De fet, l'artista s'ha inspirat en ella per crear moltes de les seves col·leccions.

La mare d'Alba Santana es va deixar veure amb Belén a les portes de la Clínica de la Luz. 

La dona de Miguel Marcos havia trobat una raó per tornar a ser optimista: el nou casament. «Em casaré una altra vegada per l'església! Té més ganes el meu marit que jo».