Gloria Camila amb ulleres de sol veient una corrida de toros

Gloria Camila fa el pas: Té problemes amb una altra tieta

La filla d'Ortega Cano ha demostrat que sempre defensarà a Ana María Aldón

Mentre Ortega Cano es recupera favorablement de l'operació de cor, la seva família està en el punt de mira.


José Fernando ha reprès la seva relació sentimental amb Michu, encara que aquesta reconciliació no ha impedit que s'ampliï la seva condemna un any més. El jove no podrà abandonar el centre psiquiàtric San Jan de Dios.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Aquesta notícia ha desanimat al torero, que assegurava que el seu fill ja havia complert els anys d'ingrés. Per si no n'hi hagués prou, la seva germana ha iniciat una guerra contra Ana María Aldón.L'excunyada de Rocío Jurado assegura que va intentar posar-se en contacte amb la dissenyadora per interessar-se per la salut d'Ortega Cano. No obstant això, mai ha rebut una resposta.


Ara bé, la col·laboradora de 'Viva la vida' ho ha negat. El seu marit s'ha vist obligat a tornar als mitjans de comunicació per donar la seva versió dels fets.


«La veritat que em trobo regular perquè aquest tipus de coses no ajuden gens. Volia comentar que els meus germans han estat amb mi en tot moment», ha explicat a 'Ya es mediodía'.


«Crec que Conchi, en comptes de trucar a Ana María, trucava al meu telèfon o a un altre número equivocat», assegura.

La filla de la Jurado dona suport a la seva madrastra

Gloria Camila és conscient de la situació. Sap que la seva madrastra no ho ha fet amb mala intenció, així que en cap moment s'ha atrevit a enfrontar-se amb ella.

Fa un temps, quan el seu pare va fer públic que s'havia tornat a enamorar, la colombiana va dubtar d'Ana María Aldón. Desconfiava en què Ana María només el volgués per interessos.


No obstant això, el pas dels anys ha demostrat que realment estan enamorats. Ana María és de les poques persones que ha estat sempre al costat d'Ortega i sembla que no està disposada a anar-se'n mai.

Amb tot això, Gloria Camila podria estar enfadada amb la seva tieta per posar en el punt de mira a Ana María.

Ortega Cano ha aconseguit formar una família feliç. Recentment ha viatjat fins a Segòvia amb la seva filla i la seva dona.

Les xarxes socials han estat testimoni d'aquesta excursió. Tot fa pensar que els conflictes amb Conchi no han anat a més.

La col·laboradora d'Emma García sempre ha estat molt discreta. De fet, amb prou feines ha concedit entrevistes des que es dedica a la premsa rosa.

«Jo no vull que hi hagi problemes entre elles, sinó que vull la pau. Ja en tenim prou amb el que tenim a sobre», va comentar Ortega Cano a 'Ya es mediodía'.

Hem de recordar que Rociíto amenaça en carregar contra tots els seus enemics. Està preparant una segona temporada del documental i els seus atacs seran més durs que mai.

Una altra persona que vol parlar és Michu. Segons s'ha publicat, està negociant amb una revista per vendre una exclusiva.

La jove no ho ha confirmat, encara que existeixen moltes possibilitats que sigui cert. De fet, la seva situació econòmica és delicada i qualsevol ingrés extra li aniria bé.

Mentrestant, el torero, la seva filla i la seva dona han decidit aïllar-se de tots els problemes i visitar Segòvia. Han gaudit de la gastronomia de la zona per celebrar la millor notícia: José torna a ser el mateix.

Durant molt de temps el seu estat d'ànim li ha impedit viure amb normalitat. Hi ha qui ho atribuïa a la pressió mediàtica generada per l'huracà Carrasco.