Mila Ximénez estrena 'look' al plató de 'Sálvame'

L'última foto que ha penjat Mila Ximénez s'omple de missatges d'ànim

L'estat de salut de la col·laboradora és tot un misteri i la seva família guarda silenci

Fa un any Mila Ximénez va entrar per telèfon a 'Sálvame' per donar una notícia terrible: «tinc càncer de pulmó». Des del primer moment es va mostrar molt optimista i el públic va considerar-la un exemple a seguir.


La col·laboradora es va comprometre a superar la malaltia: «s'ho he promès a Alba i tot el que li prometo ho compleixo». La seva filla sempre ha estat molt pendent d'ella i, fins i tot, ha parlat amb professionals internacionals per aconseguir un bon tractament.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Van decidir posar-se en mans dels professionals de la Clínica de la Luz de Madrid. Mila Ximénez mai ha dubtat de la professionalitat del seu equip.

Totes les seves declaracions han generat una allau d'opinions i ha estat molt aplaudida pels espectadors. El seu discurs desborda força i energia.

La trajectòria mediàtica de la sevillana és bastant compromesa. Part de l'audiència no compartia la seva actitud, però després d'aquest succés, tothom coincideix en una cosa: Mila és una icona.

Ha estat testimoni dels esdeveniments més importants de la premsa del cor. Durant uns anys va formar part del glamur de Marbella. Va estar casada amb el tenista més important del moment, Manuel Santana, i tenia relació amb personalitats de la classe alta.

Molts mitjans de comunicació han aprofitat aquests moments tan difícils per recordar els seus triomfs. 

D'altra banda, els seguidors de la col·laboradora han omplert les xarxes socials de missatges de suport. L'última fotografia que va compartir en el seu compte d'Instagram està tenint una gran notorietat. Els seus fans han aprofitat la publicació per fer-li arribar missatges d'ànim.

«Ens tens a tots amb tu»

'La Razón' assegura que Mila es troba sedada des del 17 de juny. És probable que estigui rebent d'alguna manera totes les mostres d'afecte. Milers de persones s'han posat en contacte amb la seva família per enviar-li força.

«Quan la meva mare estava malalta vèiem 'Sálvame' juntes, ens treia un somriure i ens donava forces. La mateixa que t'envio avui a tu», escriu una de les seves seguidores.

Marta López, amb qui té molt bona relació, ha escrit un missatge a Twitter: «Des d'aquí vull enviar tota la força del món a la meva estimada Mila Ximénez. Ets una campiona, ens tens a tots amb tu», comparteix.

Manolo, el seu germà i home de confiança, està atenent als mitjans de comunicació d'una manera exemplar. És conscient de la fama de Mila, així que ha informat en diverses ocasions del seu estat de salut. Ara bé, ja fa temps que no parla amb cap periodista. 

«Desitjo de tot cor que surtis vencedora d'aquesta lluita. T'envio la meva energia perquè volem que hi hagi Mila per estona», escriu un fan.

Les últimes aparicions de la mare d'Alba Santana no s'han salvat de les polèmiques. Després de desaparèixer durant un temps, va confessar que estava pensant a abandonar el tractament.

Els efectes secundaris que patia amb el tractament eren massa forts. «Prefereixo una vida curta, però amb més vida», va comentar molt afectada.

No obstant això, la valentia sempre ha estat el seu gran fort i va decidir continuar amb la lluita. Ha demostrat ser un exemple de superació.


Els mitjans de comunicació estan molt pendents de l'última hora. La premsa del cor prega perquè es recuperi i pugui seguir amb la seva professió durant molts anys.