URGENT

🚔 Els Mossos desarticulen un grup «violent i organitzat» implicat en els greus aldarulls

5 parelles de famosos espanyols que no saben si es podran casar el 2021

La pandèmia de la Covid-19 ha obligat a ajornar els casaments

Un nuvi i una núvia abraçats agafant un ram de flors
Donar-se el 'sí, vull' està sent una odissea en temps de pandèmia | Pixabay

La pandèmia de la Covid-19 ha obligat moltes parelles a ajornar el seu casament. No ha estat un bon any per a ningú, i un dels sectors més tocats ha estat el dels esdeveniments i celebracions, ja que són un possible focus de contagi pel nombre d'assistents. Ara bé, s'han celebrat casaments respectant les restriccions sanitàries imposades per la crisi sanitària de la Covid-19.  

 

És per això que moltes parelles de famosos han preferit ajornar el casament a l'any 2021 per tal de poder celebrar-ho 'en condicions' o, almenys, sense tantes restriccions. No obstant això, amb la tercera onada i el lent procés de vacunació, estem molt lluny de tornar a la normalitat. Podran casar-se aquestes parelles durant aquest any 2021? Encara és una incògnita. A continuació et mostrem les 5 parelles espanyoles que tenen previst passar per l'altar aquest 2021 si la pandèmia no ho impedeix.

Chenoa i Miguel Sánchez Alzines

Tots pensàvem que Chenoa passaria per l'altar amb quaranta-cinc anys, però finalment no ha pogut ser. La parella formada per la famosa cantant i l'uròleg Miguel Sánchez, es va comprometre el 2019 i pretenien casar-se el 14 de juliol de 2020, però, a causa de les circumstàncies, han decidit posposar el casament fins a l'estiu del 2021.

 

No obstant això, la cantant se sent agraïda per haver passat el confinament junt amb el seu amor: «Miguel i jo ja hem fet un acte de pur amor, ja hem donat el 'sí, vull' en tota regla. Em dono per casada durant el confinament», ha explicat l'artista a la revista 'Hola!'.

José Bono Jr. i Aitor Gómez

El fill de l'exministre de Defensa, José Bono, tenia previst casar-se aquest passat 2020 amb Aitor Gómez, un jove empresari 11 anys menor que ell. No obstant això, i a causa de la pandèmia, han decidit posposar l'enllaç per aquest 2021. Ara bé, en lloc del casament van decidir celebrar una reduïda festa amb temàtica dels anys setanta per «celebrar l'amor, la vida, les grans famílies que tenim i la meravellosa família que un tria, els amics», tal com ha escrit Bono Jr. a les xarxes socials.

Soraya Arnelas i Miguel Ángel Herrera

Fa vuit anys que la parella va decidir començar aquesta història d'amor i tenir una filla, Manuela. La parella es va comprometre l'any 2019, però directament van decidir esperar-se a l'any 2021. 

Anabel Pantoja i Omar Suárez

Després de gairebé 3 anys de relació, la col·laboradora de 'Sálvame' i el surfista canari Omar Suárez, han decidit casar-se aquest 2021. Anabel està molt conscienciada i sempre dona suport als sanitaris: «La salut és el més important de la nostra vida, tot el nostre suport a totes aquelles persones que lluiten, treballen, investiguen i ens salven».

Elena Furiase i Gonzalo Sierra

La relació va sortir a la llum fa tres anys quan Elena es va quedar embarassada del seu primer fill, un fet que els va sorprendre perquè va arribar molt aviat. No obstant això, el temps ha demostrat que el seu és amor de veritat i ara volen oficialitzar la relació amb un casament, que finalment se celebrarà aquest 2021.  


Comentaris

envia el comentari