Feliciano López

Feliciano López ja és pare amb una noia 14 anys més jove que ell

Darío, el nadó de la parella, va néixer el 4 de gener

El 2021 no ha pogut començar de la millor manera per Feliciano López i Sandra Gago. Tal com ha informat 'ABC', aquest dilluns 4 de gener ha nascut el primer fill de la parella.

El tenista i la model han compartit la primera imatge de Darío a les seves xarxes socials. «Benvingut a les nostres vides, Darío», ha escrit Feliciano en el seu compte d'Instagram. «4-01-21. Somni complert. Darío», ha escrit Sandra. A més, tots dos han tingut paraules d'agraïment per a l'equip de professionals del centre mèdic Bmum de Madrid, on ha nascut Darío.

Sandra Gago, l'amulet de Feliciano López

Darío ha arribat a les seves vides gairebé tres mesos després del seu primer aniversari de noces. La parella es va donar el 'sí, vull' el setembre del 2019 a la finca de la Concepción, a Marbella (Màlaga). Una cerimònia amb 200 convidats. Sandra Gago va lluir un senzill disseny de Merche Segarra, la directora creativa de la firma nupcial Jesús Peiró.

Tot i els catorze anys de diferència que els separen, la parella va arriscar-se i va donar a conèixer la seva relació l'any 2017 en el torneig Masters 1000, en què la model estava a la graderia animant a Feliciano. Des d'aquell moment, mostren el seu amor a les xarxes socials i en tots els partits del tenista.


L'any 2019, Feliciano López també va assenyalar que Sandra Gago, a més de canviar la seva vida privada i oferir-li estabilitat després de la seva polèmica separació amb Alba Carrillo, també l'ha ajudat en la seva trajectòria professional. El tenista va voler destacar que la model ha estat un amulet per tornar a guanyar a la pista.


«Quan ens vam conèixer, les coses no anaven bé. Jo no parava de perdre i perdre... Ara puc demostrar-li que soc un jugador decent», va dir després de guanyar el torneig Queen's a Londres.

Altres nadons que han arribat aquest Nadal

El fill de Feliciano López i Sandra Gago se suma a la llarga llista de famosos que han donat la benvinguda als seus nadons durant aquest Nadal.

El 21 de desembre, Fernando Verdasco i Ana Boyer es convertien en pares de Mateo, el seu segon fill. «Mateo, per fi amb nosaltres!! 21.12.2020 Felicitat màxima. Estem molt bé i agraïts pel tracte que ens han donat! Gràcies pels vostres missatges de felicitació!».

María Pombo i el seu marit, Pablo Castellanos, van donar la benvinguda al seu primer fill, Martín, el passat 27 de desembre. La 'influencer' va publicar un vídeo en què ensenyava al seu fill, amb la cançó 'A thousand years', de Christina Perri, de fons.

El 30 de desembre, va néixer el segon fill de Sara Sálamo i Isco Alarcon. «Petit correcamins, no t'esperàvem tan aviat, però... Quina sort la nostra! Entre tants grisos vas aparèixer tu per fer d'aquest 2020 un any per recordar. Benvingut, Piero. T'estimem».

Álex, el fill d'Isabel Jiménez, va conèixer al seu germà el passat 3 de gener. «Dani, benvingut a aquest món tan boig en què t'esperen milers d'aventures. Estàs envoltat de persones plenes d'amor i de llum», va escriure la presentadora d'Informatius Telecinco al seu compte d'Instagram.

El mateix dia, l'actor Unax Ugalde i la periodista Neus Cerdà van donar-li la benvinguda al seu segon fill. «Ara sí que sí!! Neus, Odei, Marc i jo us desitgem un feliç 2021!!».