El presentador de televisió Bertín Osborne en una fotografia

La 'jugada' que prepara TVE i que preocupa a Bertín Osborne

El nou programa de Televisió Espanyola podria afectar el futur televisiu de el cantant

Televisió Espanyola ha començat a promocionar la seva nova aposta per al 'prime time', 'Dos parejas y un destino', un programa que podria suposar un abans i un després en la carrera professional de Bertín Osborne.

Des de la seva estrena, 'Mi casa es la tuya' ha aconseguit enganxar a milions d'espectadors davant de la televisió. No obstant això, l'èxit de l'espai de Telecinco podria veure's afectat per l'arribada del nou format del canal públic.

El programa s'emetrà en horari 'prime time' per Televisió Espanyola, precisament en el mateix lloc on va néixer l'espai presentat per Bertín Osborne.

El cantant va estrenar en aquest canal 'Mi casa es la tuya' l'any 2015 sota el nom 'En tu casa o en la mía', i després del gran èxit que va collir, Telecinco va comprar el format. A més, 'Dos parejas y un destino' està produïda per la mateixa productora que l'espai de Mediaset: Proamagna.

Si el nou programa de Televisió Espanyola aconsegueix collir tant èxit com l'espai presentat per Bertín Osborne, el futur televisiu del cantant podria veure's afectat.

 

'Dos parejas y un destino', el nou programa de Televisió Espanyola

María del Monte, Florentino Fernández, Gonzalo Miró i Anne Igartiburu seran els protagonistes de 'Dos parejas y un destino'. Encara que no es coneixen tots els detalls del programa, segons les paraules del subdirector de la productora, sembla que hi haurà un amfitrió que provocarà el viatge de les dues parelles de protagonistes i aquest serà l'eix central sobre el qual girarà cada capítol.

A més, tot sembla apuntar al fet que les parelles s'enfrontaran per a ser les primeres a arribar a la destinació. Per a aconseguir aquest objectiu, els quatre hauran d'enginyar-se-les i atrevir-se a realitzar qualsevol classe de prova.

Una vegada hagin arribat al lloc, les dues parelles gaudiran d'un menjar al costat d'un convidat sorpresa que serà diferent en cada episodi.

Durant la vetllada, mantindran una conversa amb el cinquè comensal a l'estil 'Mi casa es la tuya', on descobriran el costat desconegut dels rostres coneguts que passin per 'Dos parejas y un destino'.

L'estrena del nou format de Televisió Espanyola també suposa el retorn d'Anne Igartiburu al 'prime time'. Malgrat que continua sent la presentadora de 'Corazón', no ha tornat a conduir un espai regular en aquesta franja horària des de l'any 2010.

Tan sols ha aparegut puntualment per a presentar gales especials com Eurovisió, les Campanadas, 'Inocente, Inocente' o 'Telepasión'. I fa diversos anys que demana ser la protagonista d'un nou programa d'entrevistes amb el qual tornar a la franja horària més important de la televisió.

El retorn de Bertín Osborne a Canal Sur

A pesar que el nou programa de Televisió Espanyola podria afectar la carrera televisiva de Bertín Osborne, el presentador ha seguit endavant amb els seus projectes i el mes de setembre passat va estrenar 'El show de Bertín', el seu propi espai de varietats, a Canal Sur.

Es tracta d'un format que ha estat dissenyat en relació amb la personalitat del cantant per al retorn, després d'11 anys, del madrileny a la televisió andalusa. 'El show de Bertín' rep en cada programa la visita d'un personatge conegut pel públic. No obstant això, la identitat d'aquesta persona no es revela fins a la seva entrada en el plató.

Bertín Osborne va estrenar aquest format el mes de setembre passat i des de llavors han passat per grans rostres del país com Pastora Soler, Cayetano Martínez de Irujo, Boris Izaguirre, Falete o Bibiana Fernández. Fins i tot les que podrien convertir-se en les seves rivals, Anne Igartiburu i María del Monte, també han acompanyat al cantant en aquesta nova aventura.