YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

📌 Repunt d'ingressos a l'UCI a Catalunya tot i l'estancament de la Covid-19

La difícil situació que travessa 'El Risitas': sol i amb un estat de salut delicat

El conegut humorista es troba ingressat al sevillà Hospital de la Caritat

Imatge d'arxiu d'un professional sanitari posant-se uns guants
La difícil situació que travessa 'El Risitas': sol i amb un estat de salut delicats |Catalunya Diari

L'humorista Juan Joyas, més conegut com 'El Risitas' i característic amb per la seva famosa frase «cuñaaaaooo», travessa un delicat estat de salut als seus 64 anys. Juan va aconseguir la fama de la mà de Jesús Quintero en programes com 'El Vagamundo' i 'Los ratones coloraos' amb una distintiva riallada i l'afegitó de «cuñaaaaooo».

Tot i ser un humorista molt estimat i respectat en el seu moment, ja fa temps que va desaparèixer de l'escena mediàtica espanyola. Aquesta setmana, però, ha saltat la notícia: 'El Risitas' travessa un dels seus pitjors moments personals.

'El Risitas' ingressat en un hospital per gent gran, sol i sense recursos

L'humorista ha estat ingressat per diabetis en un hospital de Sevilla i, per més inri, s'hi troba totalment sol, sense familiars ni coneguts propers que el visitin. A més, s'ha confirmat que es troba en un hospital envoltat de gent gran, vagabunds i necessitats. 'El Risitas' passa els seus dies al sevillà 'Hospital de la Caritat' creat per la 'Germandat' del mateix nom per atendre a majors necessitats, sols i sense recursos. Són els voluntaris d'aquesta fundació els que tenen cura de l'humorista i els que han confirmat que es troba intern allà.

A més, per si no fos prou, el passat mes de setembre Juan ja havia estat ingressat a l'Hospital Juan Ramón Jiménez de Huelva a conseqüència d'un problema vascular que acabaria derivant en l'amputació d'una de les seves cames. En ple procés de cicatrització d'aquesta intervenció, i tal com confirma el diari 'Marca', la vida de l'humorista 'El Risitas' no corre perill.

Els seus dos pitjors enemics: la solitud i la seva delicada salut

Aquest reconegut humorista espanyol va aconseguir la fama fa 20 anys, i ara mateix, per circumstàncies de la vida i per la seva salut tan delicada, sembla que està tocant fons. Sense cap dubte, 'El Risitas' s'ha convertit en el focus mediàtic aquests últims dies i ningú esperava que arribés a aquesta situació tan desagradable.

S'ha quedat completament sol i abandonat i, a més, li aguaiten diversos problemes cardiovasculars i la diabetis. Juan Joyas, conegut popularment per 'El Risitas', viu els pitjors moments de la seva vida, molt allunyat ja dels focus i amb dos dels seus pitjors enemics: la solitud i una salut bastant feble.


Comentaris

envia el comentari