Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia

Els 5.000 euros pels quals Iñaki Urdangarin hauria trencat amb la seva xicota Ainhoa

Iñaki Urdangarin s'ha reunit amb la infanta Cristina i ha pres una decisió

Iñaki Urdangarin, l'antic duc de Palma, està travessant una etapa complicada perquè ha tingut molts problemes amb Ainhoa Armentia. Fonts properes asseguren que la parella ha posat punt final a la seva història d'amor, ja que no han pogut superar la pressió mediàtica. Recordem que la famosa administrativa estava separant-se del seu marit i que Iñaki encara estava casat amb la infanta Cristina.

Iñaki Urdangarin, segons la periodista Laura Fa, ha pensat que el millor per a tothom és demanar perdó i intentar recuperar la seva vida. Per aquest motiu ha concertat una cita amb Cristina de Borbó a Barcelona, ciutat que va ser testimoni del seu romanç idíl·lic. L'exmatrimoni podria donar-se una segona oportunitat, malgrat que aquest gest no compta amb l'aprovació de la Casa Reial.

Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin vol estar lluny d'Ainhoa Armentia un temps | Europa Press

Iñaki, seguint la informació de la revista Lecturas, «està arruïnat» i únicament compta amb un sou de 900 euros mensuals. És una quantitat força suculenta, el problema és que ell ha d'afrontar una sèrie de despeses que superen els seus ingressos. La infanta Cristina s'hauria apiadat de la situació i suposadament enviaria 5.000 euros extres cada mes.

Cristina de Borbó, independentment que perdoni o no Iñaki, vol tenir-hi bona relació perquè és el pare dels seus fills. L'experta en cor Joana Morillas assegura al diari ABC que la germana de Felip VI ajuda econòmicament el seu exmarit. Urdangarin s'ha adonat que la seva vida funciona millor al costat de la infanta, per això hauria trencat Ainhoa.

Ainhoa Armentia coneix a la perfecció tots els secrets del seu amic Iñaki i és possible que els tregui a la llum en qualsevol moment. Ella ha estat assenyalada públicament i mai no ha rebut cap defensa, a sobre Urdangarin l'ha deixat per intentar recuperar la infanta. L'antic duc de Palma està penedit i assegura que Armentia ha estat un error derivat de les seqüeles que li ha deixat el pas per la presó.

Iñaki Urdangarin té problemes econòmics

Iñaki es va casar amb la infanta Cristina de Borbó amb separació de béns, així que no ha guanyat diners amb el divorci. La seva relació amb Ainhoa Armentia ha fet malbé els seus comptes bancaris i suposadament l'antic duc no vol tenir necessitats econòmiques. Per aquest motiu, seguint la teoria que maneja el diari ABC, Urdangarin està intentant recuperar la mare dels seus fills.

Fotomuntatge de Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin tenia una vida més còmoda al costat de Cristina de Borbó | Catalunya Diari

Ainhoa és una dona senzilla que ha rebutjat ofertes molt grans per protegir l'exmarit de Cristina, però tot té un límit. Quan sap que Urdangarin s'ha desplaçat fins a Barcelona per veure la germana de Felip VI podria prendre una decisió important. Les declaracions d'Armentia podrien marcar abans i després en aquesta història d'amor tan complicada.

Els antics ducs de Palma s'han adonat que els grans afectats d'aquesta situació són els fills que tenen en comú. Juan Urdangarin ho està passant especialment malament, ja que ell mai s'ha sentit còmode als mitjans de comunicació. És possible que hagin arribat a un pacte per protegir la família, ja que en aquesta situació hi ha gent completament innocent.

Ainhoa Armentia podria venjar-se d'Iñaki

Ainhoa ha estat acusada d'atreviments bastant forts, com ara haver filtrat les fotografies que va publicar Lecturas. Recordem que la citada revista va portar a la portada les imatges d'Iñaki Urdangarin que demostraven que tenia una amiga especial. L'antic duc de Palma no va donar mai la cara per Armentia, l'únic que ha fet ha estat complaure Cristina.

Cristina de Borbó està destrossada, ja que l'escàndol ha aconseguit una mida colossal i no sap com enfrontar-s'hi. Suposadament dona 5.000 euros mensuals a Urdangarin perquè no vol tenir problemes amb ell. Té informació important sobre la Casa Reial i és millor que no intenti sanejar la seva economia als mitjans de comunicació.