600 milions d'euros, un avió i una embarcació: el divorci més car que es recorda

El Regne Unit viu el divorci més mediàtic i luxós del país

Primer pla de Tatiana Akhmedova
Tatiana Akmedova demanda al seu exmarit i al seu fill | Daily Mail

Regne Unit viu el divorci més car de la història del país amb una trama que ens recorda al serial mediàtic que s'està vivint aquí a Espanya amb Isabel Pantoja i Kiko Rivera. Tatiana Akhmedova, exdona de l'oligarca rus Farhad Akhmedov, acusa el seu fill de vint-i-set anys d'amagar els béns que li pertanyen després del divorci amb el seu marit.

 

El matrimoni es va casar l'any 1993, però tan sols deu anys després, el 2003, Tatiana va demanar el divorci. Un divorci que es va alentir i es va allargar en el temps per les contínues reconciliacions i desacords legals davant els tribunals. L'any 2016, el Tribunal Superior de Londres va ordenar a l'oligarca rus que concedís a la seva exdona el 41,5% de la riquesa adquirida durant els anys de matrimoni, o el que seria el mateix: 600 milions d'euros. Ara bé, Akhmedov no va acceptar-ho.

 

A aquests 600 milions d'euros cal sumar-li diverses residències de luxe, un iot valorat en 333 milions d'euros, un jet privat de 46 milions d'euros i una col·lecció d'art valorada en 99 milions d'euros, amb obres entre d'altres, d'Andy Warhol o Mark Rothko.

Demanda al seu propi fill

De moment, Tatiana només hauria rebut 5,7 milions d'euros, ja que l'oligarca rus hauria al·legat fons insuficients, la qual cosa no concorda amb el gran capital econòmic que té. Així doncs, Tatiana ha decidit demandar al seu exmarit i el seu fill per estar ocultant els béns que li corresponen.

 

Tatiana ha pressionat al seu fill perquè confessi on amaga els diners del seu pare: «Imagina't el que se sent en ser demandat per la teva pròpia mare. És una sensació horrible, no hauríem d'haver arribat mai a això perquè jo no he fet res dolent», lamentava Temur, fill del matrimoni, en una entrevista al diari 'Mail on Sunday'.

 

De moment, la seva mare ha aconseguit una ordre judicial per registrar l'apartament del jove al centre de Londres, valorat en 35 milions d'euros, i l'ordre de Google per exposar els seus correus electrònics.

El fill, a favor del pare

A més, Temur s'ha posicionat a favor del seu pare: «El meu pare va oferir-li 110 milions d'euros per a formalitzar la separació, però ella es va negar. Si ella estigués al carrer, sense res per menjar, sense tenir res, llavors entendria la seva frustració».

 

«Mai permetria que es quedés al carrer, però té una molt bona vida. Sempre està de vacances, sempre està viatjant. Veig les seves actualitzacions de WhatsApp i va estar a Eivissa fa unes setmanes i també a Itàlia», assegurava el jove en aquesta entrevista, on expressa que el seu únic desig és que el procés judicial finalitzi com més aviat millor.

 

El judici per resoldre definitivament aquest cas tindrà lloc dimarts vinent a Londres. En aquest judici estan citats l'oligarca rus Akhmedov i el seu fill Temur, que estan advertits per l'alt tribunal que si no es presenten, seran acusats de desacatament i podrien enfrontar-se a una pena de presó.

 

Per la seva banda, el seu pare ha declarat davant els mitjans britànics que farà tot el possible per netejar la imatge de la seva família i que intentarà lluitar contra la injustícia del que considera una sentència equivocada pel Tribunal Suprem.

Comentaris

envia el comentari